Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 | Még a Munkáspárt is undorítónak tartja a transzmesekönyvet

888.hu

2020.10.17. 19:59

A nap legfontosabb hírei.

Újabb koronavírus-rekordok dőltek meg tegnap a ma reggeli jelentés szerint.

Friss magyar számok: 24 haláleset, 1791-gyel nőtt a fertőzöttek száma

A kormányzati portálon azt írták: 44 816-ra nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Az aktív fertőzöttek 32 százaléka, az elhunytak 42 százaléka, a gyógyultak 30 százaléka budapesti. 1693 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 185-en vannak lélegeztetőgépen. Hatósági házi karanténban 25 647-en vannak, a mintavételek száma 884 388-re nőtt.

A kultúrháború hazai frontján a Munkáspárt is beszállt a harcba: még ők is elítélik a transzherceges mesekönyv óvodai felolvasását, a Mezőkövesdi polgármester is betiltotta az ottani óvodáknak.

Mezőkövesden is betiltották a gendermesekönyvet

Egy héttel azután, hogy Budapest XXI. kerületének önkormányzati fenntartású óvodáiban és bölcsődéiben betiltásra került a Meseország mindenkié című mesekönyv, hasonlóra határozta el magát a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mezőkövesd polgármestere is – írta meg a humenonline.hu. Dr. Fekete Zoltán az alábbi utasítást adta ki: „Mezőkövesd Város Polgármestereként és, mint fenntartó ezúton megtiltom, hogy a Meseország mindenkié [...]

A nemzetközi sajtót egész nap a tegnapi párizsi lefejezés tartotta lázban. A francia miniszterelnök kemény megtorlást ígért az elkövetőnek. Bohár Dániel véleménycikke a témában:

Nagyon kár, hogy továbbmentek

Megdöbbentő, szörnyű és felfoghatatlan, ami Párizs külvárosában történt. Péntek délután Conflans-Saint-Honorieban a nyílt utcán lefejeztek egy tanárt. Még egyszer! Délután, egy utca közepén fogta magát egy barom(!) és levágta egy francia ember fejét. A terroristát a rendőrség – miután őket is megtámadta – lelőtte. Egy francia lap értesülése szerint az elkövető robbanómellényt viselt és [...]

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére