Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59| Mai összefoglalónk

888.hu

2020.12.10. 19:59

Miközben a kormány „a józan ész győzelméért” küzd, a baloldal köpköd (bár már belátják, hogy nem volt igazuk), közben a Jobbik alelnökéről kiderül, hogy korrupt, Karácsony busz-balhéjáról megint új részletekre derült fény, Amerikában pedig hivatalosan is bizonyítani tudják, hogy választási csalás történt, de a bíróság nem hajlandó kivizsgálni Arizona ügyét.

 

A koronavírus terjedése egyelőre nem áll meg:

A kormány azonban elkötelezett amellett, hogy a lehető leggyorsabban, szervezetten, állami programban biztosítsa a koronavírus elleni oltást, amely önkéntes és ingyenes lesz.

Az oltással kapcsolatos információkat már online is követhetik, erről itt tájékozódhatnak bővebben.


Ma délután kezdődött az EU decemberi csúcsértekezletének első napja, amikor megállapodás születhet a mintegy 1800 milliárd eurós pénzügyi csomagról és annak feltételrendszeréről.

Bár a döntés a csütörtök–pénteki csúcsértekezleten születik meg, a megelőző konzultációkon a 27 európai ország között teljes körű egyetértés alakult ki abban, hogy jó és mindenki által támogatható az a megoldás, amelyet a német kormány, az Európai Tanács soros elnöke, illetve a lengyel és a magyar kormány alakított ki.

A jogállamiság kérdése a mai napon tehát aktuálisabb, mint bármikor, ezzel kapcsolatban több cikkben is olvashatnak:


Karácsony off-shore céggel szerződött buszbérléséről mindig kiderül valami új:

„Még arra sem vették a fáradságot, hogy legalább első ránézésre hitelesnek tűnjön az ajánlatuk, hiszen az utóbbiban feltüntetett részletek még a sémarajzban szereplő adatoknak is ellentmondtak.” – írták a homályos hátterű céggel kötött megállapodásról.

Napi ellenzéki csemege, mert ugye minden napra jut legalább egy:


Amerikában sem ülnek tétlenül Soros emberei:

Mindeközben Arizona bizonyítani is tudja, hogy csaltak a demokraták a 2020-as amerikai elnökválasztáson, a bíróság viszont nem hajlandó kivizsgálni az ügyet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére