Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 – Kirobbant a genderháború a ferencvárosiak és az önkormányzatuk között

888.hu

2020.08.15. 19:59

Fertőzöttek, Fehéroroszország, Ferencváros.

A mai nap főképp három terület körül születtek hírek.

Kirobbant a genderháború a ferencvárosiak és az önkormányzatuk között

  • A Pride-hét kezdete előtt tisztelegve kitették Ferencváros első szivárványszínű lobogóját a városházára, amit egy csoport helyi fiatal leszedett, és a helyére illesztett egy Fradi-zászlót.
  • Egy momentumos önkormányzati képviselő utána a Fradi-zászlót leszedte és meggyalázta.
  • Az önkormányzat pótolta a Pride szimbólumát.
  • Végül a Facebook pedig törölte az internetről az összes hírt, ami ezzel kapcsolatos, nehogy nyoma maradjon a történelemben.

A Fradi-szurkolók megtisztították a IX. kerületi városházát az LMBTQ-zászlótól

Hiába Baranyi Krisztina a IX. kerület polgármestere, úgy tűnik, hogy Ferencvárosban bőven akadnak olyan derék magyarok, akik nem kérnek az LMBTQ-lobbiból. A kerület városházáját ugyanis fél napig sem „díszíthette„ a szivárványos zászló, a Fradi Aryan Greens nevű szurkolói csoportja szombat este megtisztította az épületet. Ez a város.... Nem az a város...

Fehéroroszországban továbbra sem csitulnak az indulatok

  • Szombaton is több tízezren vonultak utcára.
  • Észtország, Lettország és Litvánia új, szabályos választást sürget.
  • Lukasenka végül Putyinnal egyeztetett telefonon az ügyben.

A balti országok új választást sürgettek, Lukasenka telefonon egyeztetett az orosz elnökkel

Saulius Skvernelis litván, Jüri Ratas észt és Krisjanis Karins lett miniszterelnök észtországi megbeszéléseik után kiadott közleményben javasolták nemzetközi megfigyelők részvételét az új választásokon, egyúttal önmérsékletre szólították föl a fehérorosz hatóságokat, és követelték a kormányellenes tüntetők szabadon bocsátását. A héten a három balti ország Lengyelországgal közösen már intézett hasonló felhívást Minszk felé.

Koronavírus

  • Továbbra is rekordsebességgel terjed a koronavírus a szomszédainknál, és sajnos mi is ráálltunk egy jóval magasabb átlagnövekedésre, Horvátországban ugyan némileg csökkent az új fertőzöttek száma, de csak azért, mert előtte gyors egymásutánban többször is rekordot döntött, Ausztriában, Ukrajnában és Romániában viszont továbbra is dőlnek meg a rekordok.

Ausztriában minden harmadik fertőzött nyaraláson betegedett meg

Minden harmadik új fertőzött külföldi nyaralásból tért haza – közölte az osztrák egészségügyi minisztérium. A tájékoztatás szerint a COVID-19-betegek száma 303 fővel nőtt péntekről szombatra. Utoljára április elején regisztráltak ekkora napi növekedést a fertőzöttek számában. A fertőzés ugyanakkor egyelőre nem tömeges, kisebb közösségeken belül terjed, kontaktkutatással nyomon követhető a minisztérium közlése szerint.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére