Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 – Itt vannak a nap legfontosabb hírei

888.hu

2020.06.12. 19:59

Orbán Viktornál járt a szlovák kormányfő, Karácsony Gergelyék jól kitömték a haverok zsebét Soros-dollárral, Athina nem kér bocsánatot.

Mozgalmas napja volt Orbán Viktor miniszterelnöknek.

A kormányfő reggel a Kossuth rádióban kezdte a napot, ahol elmondta, hogy a koronavírus-járvány várható második hulláma és a gazdasági hatások orvoslása miatt 2021 is gazdaságvédelmi év lesz.

A cél ugyanaz: megvédeni a gazdaságot és minél több munkahelyet teremteni

– húzta alá Orbán Viktor.

Délután a magyar kormányfő a Karmelita kolostorban fogadta Igor Matovic szlovák miniszterelnököt. A tárgyalás után tartott közös nemzetközi sajtótájékoztatón Orbán Viktor megköszönte szlovák kollégájának többek között a felvidéki magyaroknak küldött üzeneteit és gesztusait, valamint a koronavírus-járvány alatt kialakított együttműködést.

„Történelmi igazságtalanság volt a 100 évvel ezelőtti esemény„

Magyarország és Szlovákia polgárai kölcsönös tiszteletet akarnak, együtt akarnak működni, vagyis együtt szeretnének sikeresek lenni – hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Budapesten, miután hivatalában fogadta Igor Matovic szlovák kormányfőt. A tárgyalás után tartott közös nemzetközi sajtótájékoztatón Orbán Viktor megköszönte szlovák kollégájának többek között a felvidéki magyaroknak küldött üzeneteit és gesztusait, valamint a koronavírus-járvány alatt kialakított [...]

Az is kiderült, hogy mi lett a sorsa a Soros György által Budapestre jutatott pénznek. Karácsony Gergelyék százmilliókat költöttek a fővárosi tesztbizniszre.

Gyurcsány és Bajnai egészségügyi miniszterének kft.-je több mint százmillió forintot kapott, de negyedmilliárdért hozhat be sebészi maszkokat egy olyan cég is, amely nem is kereskedhetne gyógyászati termékekkel.

Az MSZP-s Korózs Lajos fake news videójában szereplő álmentős Németh Athina közölte, hogy ő nem hibázott és bocsánatot sem hajlandó kérni. Németh először azt állította, mentős, aztán meg azt, hogy nincs képesítése infúziók bekötésére, majd azt mondta, van végzettsége, de nincsenek papírjai, és arra sem emlékszik, mi volt a neve a főiskolának, ahol diplomázott, és bár honosította a végzettségét, nincs regisztrálva sehol. Ja és persze azt is hangoztatta, hogy AMS mentőszolgálatnál dolgozott, akik meg nem is hallottak róla. Az AMS egyébként feljelentés tesz Athina állításai miatt.

Az álmentős Athina nem kér bocsánatot

Ugyanis nem érti, miért kellene bocsánatot kérnie – derül ki az ATV interjújából. Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, az MSZP-s Korózs Lajos fake news videójában (melyet a szoci vezérkar jóváhagyott) szereplő állítólagos „mentőtiszt”, Németh Athina hazugságvára teljesen összedőlt. Németh először azt állította, mentős, aztán meg azt, hogy nincs képesítése infúziók bekötésére, majd azt mondta, [...]

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére