Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

888.hu

2020.06.02. 19:59

Újabb meghatározó politikus hagyta ott a Jobbikot, a Momentum összevissza beszélt a járványhelyzet kellős közepén, Matteo Salvini Magyarországot méltatta.

Csak a szokásos: a nap reggel keleten felkelt, a Jobbikból kilépett egy újabb meghatározó politikus.

Ezúttal Eger polgármestere, Mirkóczki Ádám hagyta el a süllyedő hajót baloldali pártot. A közös közlemény szerint semmilyen nézeteltérés nem áll a kilépés hátterében, és állítólag nincs köze az utóbbi időben a párt körül zajló botrányokhoz, kilépésekhez sem.

BRÉKING: Kilép a Jobbikból Mirkóczki Ádám

Mirkóczki Ádám elhagyja a pártot – közölte a két fél. A közös közlemény szerint semmilyen nézeteltérés nem áll a kilépés hátterében, és állítólag nincs köze az utóbbi időben a párt körül zajló botrányokhoz, kilépésekhez sem. Kiemeljük, hogy nem politikai döntés született sem a Jobbik, sem pedig Mirkóczki Ádám részéről: a polgármester csak és kizárólag az [...]

A 888 újabb példákkal mutatja be, hogy miként szurkoltak a járványnak a baloldali politikusok. Ezúttal a Momentum és a Párbeszéd meghatározó embereinek botrányos nyilatkozataiból szemezgettünk. A bocsánatkérésükről egyelőre nem tudunk beszámolni.

A mai napon nem akárhonnan érkezett dicséret!

Matteo Salvini volt olasz belügyminiszter, a Liga pártvezetője példaképnek nevezte Magyarországot.

Tisztelet a magyar népnek és a kormánynak, számunkra példaképek vagytok, köszönjük, hogy közel vagytok hozzánk!

– mondta az olasz politikus.

Salvini: Magyarország számunkra példakép

Példaképnek nevezte Magyarországot Matteo Salvini, az olasz ellenzéki Liga párt elnöke az MTI-nek nyilatkozva az általa vezetett jobboldali pártkoalíció koronavírus-járvány utáni első utcai demonstrációján, amelyet kedden Róma belvárosában rendeztek. Tisztelet a magyar népnek és a kormánynak, számunkra példaképek vagytok, köszönjük, hogy közel vagytok hozzánk! – mondta az olasz politikus az őt éltető tömeg közepén, zöld-fehér-piros [...]

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére