Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 Extra: Tovább durvult a helyzet a görög-török határnál

888.hu

2020.03.02. 20:01

Micsoda nap volt a mai: Erdogan befenyítette az Európai Uniót, Angela Merkel egyértelmű választ adott a görög-török határnál háborgó migránsok sorsát illetően, egyre több videó kerül ki az illegális bevándorlók erőszakos megnyilvánulásairól, ráadásul saját gyerekeiket sem kímélik, ha propagandáról van szó.

Recep Tayyip Erdogan török elnök simán megfenyegette az Európai Uniót. Mint fogalmazott, hónapokkal ezelőtt megmondtam, hogy ha a Nyugat nem veszi ki a részét e teherből, megnyitjuk a kapukat.

Ezek nem vették komolyan a dolgot, és úgy gondolták, blöffölök, aztán amikor megnyíltak a kapuk, egymás után kezdtek el jönni a telefonhívások, hogy zárjuk be

– fogalmazott a török elnök.

Süleyman Soylu török belügyminiszter szerint több mint 100 ezer migráns hagyta el az országot az Európai Unióval határos török Edirne tartományon keresztül.

Erdogan szerint azonban hamarosan milliós nagyságrendekről lehet majd beszélni.

Közben Angela Merkel német kancellár is felébredt és megszólalt a migránsok ügyében.

Elmondása szerint Németország nem kívánja befogadni a görög-török határon gyülekező embereket.

Úgy tűnik azonban, hogy Berlin polgármesterét nem tájékoztatta erről, ugyanis Michael Müller közölte: Berlin tanult a korábbi migránsválságból és készen áll újabb migránsokat fogadni.

Az újabb bevándorlóhullám a magyar politikusokat sem hagyta hidegen: Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megítéléséért felelős államtitkár Facebook-oldalán jelentette be, hogy a migráció már egészségügyi kockázatot is jelent.

Menczernek igaza van, hiszen a görög-török határhoz érkező migránsok egy része Iránból vagy Iránon keresztül érkezett, így benne van a pakliban, hogy koronavírussal fertőzött.

A friss hírek szerint ugyanis Iránban már akár 60 ezer ember is elkaphatta a vírust.

Az Európai Unióba bejutni akaró migránsok egyre erőszakosabbak lesznek.

A görög határt védő embereket, ugyanis kövekkel, palackokkal, égő faágakkal és abroncsokkal dobálják, akik könnygázzal és vízágyúval próbálnak véget vetni a támadásoknak, több kevesebb sikerrel.

A törökök ráadásul buszokkal és vonatokkal szállítják a határhoz a bevándorlókat, így óráról-órára többen lesznek.

A tengeren sincs megállás, a migránsok csónakokkal is próbálkoznak, ezért a görög partiőrség a nap folyamán figyelmeztető lövéseket kellett leadjon.

A nap legdurvább híre azonban az, hogy a migránsok bármire képesek annak érdekében, hogy a haladó propagandának megfelelő képeket biztosítsanak.

Felkerült az internetre egy olyan videó, amelyen az látható, hogy a bevándorlók két kisgyereket ijesztegetnek, ütögetnek, hogy elkezdjenek sírni, majd, amikor már megfelelően „előkészítették” őket, elfutnak kamerák elé, hogy megható képek készülhessenek a síró gyerekekről.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére