Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 – A választás előtti utolsó interjúját adta a miniszterelnök, Dibusz Dénes is a Fideszre szavaz

888.hu

2022.04.02. 19:59

Elérkeztünk a véghajrához. Már csak 1 nap és Magyarország választ!

 

  • A Mediaworks Hírcentrumának összeállításában ezúttal Orbán Viktor miniszterelnök és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter nyilatkozatain keresztül mutattuk be a kormány békepárti álláspontját.

 

  • A kormánypártokkal szemben a baloldal folyamatosan a háborúba való beavatkozást célzó nyilatkozatokat tesz, fegyvereket szállítana Ukrajnába és magyar katonák küldését is támogatná. Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt a kampányzáró rendezvényén már olyan súlyos kijelentésekre ragadtatta magát, mint hogy Ukrajna most Magyarország háborúját vívja, illetve azt is állította, hogy a fiataloknak a vér fontosabb, mint az olaj.

 

 

  • Választást kell nyerni, nem közvélemény-kutatást – tartja a mondás. A 888.hu fiatalokat kért arra, hogy mondják el, miért fontos részt venni az április 3-i országgyűlési választáson, illetve a gyermekvédelmi népszavazáson.

 

  • Dibusz Dénes a 888-nak adott interjút. A fejlesztéseket és a fejlődést látva, amit az elmúlt években nyomon tudtam követni, nyilvánvaló, hogy a sportolók számára az az optimálisabb, ha a jelenlegi kormány nyeri a választást – nyilatkozta lapunknak.

 

  • Háborúpárti tüntetést tartottak ma Budapesten. Az esemény leírásában gyakorlatilag azt követelik, hogy Magyarország sodródjon bele a konfliktusba.

 

  • A 888.hu is beszállt a kampányba, és megszólaltat olyan ismert embereket, akik a voksolásra buzdítanak. S persze azt sem rejtik nagyon véka alá, hogy hová húzzák az ikszet, Nagy Feró is elmondta a véleményét.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére