Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 | A nap legfontosabb hírei dióhéjban

888.hu

2021.02.17. 19:59

A nap legfontosabb történése egyértelműen a V4-ek Krakkói találkozója volt, melyen a gazdasági újraindítás éa járványkezelés legfontosabb kérdései mellett megünnepelték a szövetség 30 éves születésnapját – bár tegyük hozzá, hogy a magyar.lengyel barátság 30 évnél kicsit régebbre nyúlik vissza.

https://archivum.888.hu/ketharmad/orban-viktor-ossze-kell-tartani-ez-a-v4-sikerenek-titka-4299880/

Nemzetközi hírek közül horderejű fontosságú, hogy a koráűbban őt megváltóként ünneplő neoliberális oldaltól egyre inkább eltávolodó Macron iszlamistaellenes törvénytervezetét elfogadta a francia nemzetgyűlés.

https://archivum.888.hu/amerika-london-parizs/a-francia-nemzetgyules-elfogadta-a-radikalis-iszlam-elleni-torvenytervezetet-4299730/

Koronavírus fronton egyre több ország követi hazánk példáját: két további szomszédunk is tárgyal az oroszokkal a közben a nyugati szaksajtó által királlyá koronázott Szputnyik V beszerzéséről. (Csak Jakab Petyának ne szóljon senki, hiszen – mint tudjuk – ami keletről érkezik az csak méreg lehet.)

https://archivum.888.hu/amerika-london-parizs/szlovakia-koveti-a-magyar-peldat-megkezdik-a-targyalast-az-orosz-vakcina-vasarlasarol-4299739/

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére