Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 – A nap legfontosabb hírei

888

2020.09.18. 19:59

Orbán Viktor ma interjút adott a Kossuth rádiónak, valamint közleményt adott ki Lengyelországgal kapcsolatban. A baloldal pedig ma se tétlenkedett: Kunhalmi „Paranoia” Ági megint nagyot mondott, Bangónéba pedig kommunista vágyak ébredtek. De az SZFE-el kapcsolatban is kiderült, hogy előkészített akció lehetett az egyetemfoglalás.

A magyar egészségügyi rendszer felkészült a járvány második hullámára, 10 ezer olyan ágy van a kórházakban, amelyeken koronavírusos betegeket láthatnak el – szögezte le hagyományos péntek reggeli interjújában Orbán Viktor a Kossuth rádióban. A kormányfő leszögezte: ahogy tavasszal, úgy most sem lehet számítani a baloldalra, de arra kérte őket, legalább ne támadják a járványügyi szakembereket. Ha ártani akarnak, támadják őt!

Orbán Viktor elmondta, hogy személyesen látogatott el a Korányi kórházba, miután a baloldali sajtóban elterjedt, hogy nincs elegendő lélegeztetőgép. Ott azonban meggyőződhetett róla, hogy ez nem igaz.

Az egészségügyet felkészítettük a második hullámra - közölte a kormányfő.

A kormányfő szerint a dolgok nem kényelmesen és elegánsan haladnak a kórházakban, de fel vannak készítve a védekezésre. Ezért van lehetőség, hogy a második hullámmal szembeni védekezés más legyen.

Az első hullámban az otthonmaradás volt a fontos, mert fel kellett készíteni az egészségügyet, meg kellett ismernünk az ellenséget, a vírust. Ma az a feladat, hogy mindenki tudja élni az életét. Magyarországnak működnie kell„

- mondta Orbán, aki azt is elmondta, hogy a nemzetközi felmérések szerint a tavaszi járványhullám kezelésében

Magyarország a világ 25 legjobban védekező országa közé sorolták.

Az unió részéről Lengyelországot ért politikai támadásokkal kapcsolatban Orbán Viktor magyar kormányfő közleményben foglalt állást:

Az Európai Parlament Lengyelországot elítélő határozatának nincsen ténybeli alapja. Magyarország egyértelműen és szilárdan kiáll Lengyelország mellett. A lengyel jogállamiság az európai sztenderdeknek maradéktalanul megfelel. Az ezzel ellentétes megállapításoknak, így az Európai Parlament csütörtöki határozatának nincs semmilyen ténybeli alapja. Lengyelország elítélése egy politikai állásfoglalás; az európai liberálisok újabb támadása a keresztény, konzervatív Lengyelország ellen.

Augusztus 5-én 4 napos tábort tartottak arról, hogyan kell elfoglalni egy egyetemet, és arról, hogy miképp kell blokádot csinálni. Mindezt közel egy hónappal azelőtt, hogy elbarikádozták a Színművészetit. Biztos véletlen...

A Színművészeti kommunikációs vezetője körlevélben szervezett a diákok között egy négynapos nyári szabadegyetemet.

A téma: megbukott a képviseleti demokrácia (azaz, akkor mindent lehet, fel lehet rúgni a demokrácia szabályait), egyetemfoglalás, hogyan zajlott 2009-ben a zágrábi egyetem blokádja, hogyan tud a színház több lenni, mint művészet, satöbbi, satöbbi.

A közreműködők között ott volt Gulyás Márton és Misetics Bálint is, de volt börtönpszichológus (sokáig zárt közösségben lenni – lásd blokád) is, a később talán leghangosabban tiltakozó filmrendező (Hajdú Szabolcs) és a foglalást támogató Örkény Színház is – írja az Origo.

 

Az ATV A Nap híre című műsorában a tesztek ingyenességét kérte számon Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője, akiből egy mondat erejéig még elő is bújt a kommunista beidegződése: a vagyonelkobzás vágya.

„Hány száz milliárdot osztottak szét a haverok közt a járvány ideje alatt?!”

A műsorvezető rögtön válaszolt is neki:

„Azt most már nem lehet visszaszedni.”

Több se kellett Bangónénak, kikelve magából előjött belőle a kommunista beidegződés, mikor megjegyezte:

„De! Mindig mindent vissza lehet szedni!„

Valószínűleg nem értesült a patkányozó, a félrevezetés és a szereptévesztés állapotába kerülő képviselőasszony, hogy a vagyonelkobzások időszaka már lejárt. A hatalmi ágak szétváltak, így a bíróságok függetlenek. Ez része a jogállamiságnak, melynek állítólagos hazai megszűntéről oly sokszor sivalkodták végig a haladó sajtót.
Mint ismeretes, hatósági árat vezetett be a kormány a PCR tesztekre, mely 19.500 forint lesz. Ennél nem lehet drágább a tesztelés, csak olcsóbb. Ez tartalmazza a mintavétel és a vizsgálat díját is.

 

A jelek szerint az MSZP egyetlen (mennyire demokratikus) női társelnök-jelöltjén elhatalmasodni látszik az üldözési mánia. Szerinte „Fidesz-bérencek” tüntettek a pártházuk előtt Anonymous-maszkban. Biztosan fideszes lett a volt Pest megyei elnökük is. Ági, Ági, nem kéne szakemberhez fordulni?!

Amennyiben Kunhalmi Ágnest, mint egyedüli társelnök-jelöltet megválasztja a kongrsszus, biztosan szórakoztató évek elébe nézünk. Bár a politikus honanyaként nem sok emlékezetes dolgot tett le az asztalra, de szórakoztatóként kiváló.

Most sem hazudtolta meg magát, amikor az ATV-ben kijelentette Rónai Egon kérdésére válaszolva:

szerinte a pártházuk előtt tüntető Pest megyei szocialisták nem MSZP-sek, hanem Fidesz-bérencek voltak.
Álarc volt rajtuk, egy normális MSZP-s az elmúlt harminc évben, ha valami baja volt a párttal, vállalta az arcát.”

(Az őszödi beszéd kszivárogtatója is biztosan kiállt ország-világ színe elé eldicsekedni tettével...)

Sőt: szerinte az is gyanús, hogy a HírTV és az MTVA már ott volt az esemény előtt.

Akkor Kunhalmi szerint már Fidesz-bérencnek számít Trenka István, kiebrudalt Pest megyei elnök is?! Ő ugyanis a hvg-nek az esemény kapcsán kollektív büntetésnek nevezte, hogy a több mint 1600 tagot számláló, 85 Pest megyei MSZP-szervezetet megszüntettek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Amerikában egy elsős tanár 'szexuális furcsaságairól' beszél a diákjainak

Egy első osztályos tanárnő, kedvenc pillanatai mindig azok, amikor a diákjai furcsaságairól kérdezik.

Ők merik kioktatni Kövér Lászlót?

Ők merik kioktatni Kövér Lászlót?

Önkritika, az nincs, gyűlölködés, az van. Nézzük meg, kik követelik a házelnök lemondását!

Nőtt a genderideológiát elutasítók száma Magyarországon

Az Alapjogokért Központ új közvélemény-kutatásából kiderült, hogy hazánkban egyre többen utasítják el a genderideológiát és annak állításait.

Már nemcsak a múltat akarják elpusztítani, hanem a jövőt is

Már nemcsak a múltat akarják elpusztítani, hanem a jövőt is

Elképzelhető, hogy a woke-ideológia követői már nemcsak a múltat akarják eltörölni, hanem tönkre akarják tenni a jelent, és a jövőt is irányítani akarják.

A Notre-Dame is a woke-ideológia áldozatává válhat

A Notre-Dame is a woke-ideológia áldozatává válhat

A 2019-es tűzvészben megsérült katedrális külsejét az eredetinek megfelelően állítanák helyre, a belső tér viszont bizarr átalakítás áldozata lehet.

A Népszava elismerte Kövér igazságát, ami orrba verte az ellenzéket

A Népszava elismerte Kövér igazságát, ami orrba verte az ellenzéket

Úgy fest, gumicsonttá kezd silányulni Kövér László házelnök másfél évvel ezelőtti, a balliberális portálok révén a napokban kiszivárogtatott beszéde.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére