Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 – A nap legfontosabb hírei

888

2021.01.26. 19:59

Bár kiderült, hogy Hiesz György, László Imre és Falus Ferenc is előretolakodott már az oltásért, Gyurcsányék mégis tovább rombolnák az emberek oltásokba vetett bizalmát – ezúttal egy törvényjavaslattal...

Meghalt 89 beteg, 459-cel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon – derült ki a koronavirus.gov.hu tájékoztatójából.

Jelenleg 1,6 millió család és mintegy félmillió cég él a törlesztési moratóriummal – mondta Tállai András államtitkár. Hozzátette, hogy a magyar kormány segítségnyújtása nemzetközi szinten is egyedülálló. Azzal ugyanis, hogy hat hónappal meghosszabbította a lehetőséget, a magyarországi hiteladósok 15 hónapon át tartó könnyítéshez jutottak.

Miután tegnap kiderült, hogy Hiesz György, a gyöngyösi baloldali polgármester nem várta ki a sorát, és hamarabb beoltatta magát, kiderült hogy a Hír TV stábjának kérdései elől nagyon tud menekülni.

Nem Hiesz György az első baloldali polgármester, akit behívtak egy kórházba, hogy beoltanák. László Imre, a DK újbudai polgármestere ugyanis már január 8-án megkapta a védőoltást, amiről ő maga beszélt az ATV-n. Továbbá Falus Ferenc, a baloldal kedvenc tiszti főorvosa szintén arról nyilatkozott korábban, hogy már megkapta az első oltását. Ami érdekes: jó ideje egyikük sem tartozik az egészségügyi dolgozók frontvonalban küzdő táborához – írtuk meg ma.

Konzultálva a témában illetékes állami intézmények vezetőivel, az Igazságügyi Minisztérium tavasszal törvényjavaslatot terjeszt az Országgyűlés elé a nagy technológiai vállalatok hazai működésének szabályozásáról – tudatta Varga Judit igazságügyi miniszter kedden a Facebook-oldalán.

Gyurcsányék törvényjavaslatukkal újabb támadást indítottak az emberek félrevezetése, életük, egészségük kockáztatása érdekében. Ezúttal Aratóval vezettetnék félre az életüket féltő embereket...

A szerb kormány keddtől megszüntette a lehetőséget, hogy bárki soron kívül beadathassa magának a kínai Sinopharm koronavírus elleni vakcináját, miután az utóbbi néhány napban a rendkívüli érdeklődés miatt óriási sorban állás és többórás várakozás alakult ki a szerbiai oltópontokon.

Egy 300 négyzetméteres, körülbelül 150 millió forint értékű nyíregyházi villában bujkál Legény Zsolt, az MSZP cigarettacsempészésen tettenért képviselője – derítette ki a Ripost.

Egy szudáni nő mobiltelefonján gyermekpornó-felvételeket, budapesti lakásán pedig több millió forint értékű kábítószert találtak – tájékoztatott a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI).

Giuseppe Conte olasz kormányfő kedden benyújtotta lemondását, amit az államfő el is fogadott. Ennek nyomán Sergio Mattarella konzultációt indít a parlamenti pártokkal – közölte az elnöki palota.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére