Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 – A nap legfontosabb hírei

888

2021.01.05. 19:59

Kedd éjféltől Magyarország ismételten fogadhat az Egyesült Királyságról induló légi járműveket | Megérkezett a harmadik vakcinaszállítmány Magyarországra

870 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (Covid-19), ezzel 329 721 főre nőtt a hazánkban azonosított fertőzöttek száma. Az elhunytak száma 10 080 főre emelkedett, miután 103, többségében idős, krónikus beteg hunyt el – írta meg a koronavirus.gov.hu.

Megérkezett a harmadik vakcinaszállítmány Magyarországra, mely 39 ezer ad oltóanyagot tartalmaz – hangzott el az M1 aktuális csatornán.

A kormány döntése értelmében kedd éjféltől Magyarország ismételten fogadhat az Egyesült Királyságról induló légi járműveket – jelentették be az operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján.

Schaller-Baross Ernőt jelöli a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőnek – közölte a kormánypárt az MTI-vel.

Ma tartják meg Georgia államban a két szenátor megválasztását, mely eldönti, hogy kinek lesz többsége az Egyesült Államok Szenátusában.

A lakosság következő egy évre vonatkozó lakásfelújítási és -korszerűsítési kilátásai a tavalyi negyedik negyedévben ismét javultak, a várakozások 14 éves csúcsra emelkedtek – derül ki a GKI és a Masterplast legfrissebb, közös reprezentatív kutatásából.

Szlovákiában is megerősítették a koronavírus új, elsőként Anglia déli területein elterjedő változatának jelenlétét – jelentette Marek Krajcí egészségügyi miniszter közlésére hivatkozva hétfőn a TASR szlovák hírügynökség.

Közös sajtótájékoztatón jelentette be ma a Gyurcsány vezette közös ellenzék, melyek lesznek közös kormányzásuk alapelvei 2022 után. Hogy mennyivel utána, arról nem esett szó…

A hivatali visszaéléssel vádolt Demeter Márta, az LMP országgyűlési képviselő ügyének tárgyalása január 15-én 9 órakor fog kezdődni a Pesti Központi Kerületi Bíróságon – számolt be a Mandiner.

A belga igazságügyi kamara döntése értelmében 10 személynek kell esküdtbíróság elé állnia a 2016-os brüsszeli terrortámadásokkal kapcsolatban, köztük a 2015-ös párizsi merénylet egyetlen életben maradt elkövetőjének, Salah Abdeslamnak is – tájékoztattak hétfőn a helyi lapok.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére