Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 – A nap legfontosabb hírei

888

2020.11.11. 19:59

Éjféltől életbe lépett a rendkívüli jogrend. / Pozitív lett a koronavírus tesztje Marco Rossinak.

Koronavírus: 3945-tel nőtt a fertőzöttek száma, valamint meghalt 101, többségében idős, krónikus beteg

A katonaság is részt vesz a védekezésben – tájékoztatott Orbán Viktor a közösségi oldalára feltöltött videójában.

Varga Judit igazságügyi miniszter higgadt, tárgyszerű törvényalkotási menetrendet tett közzé Facebook-oldalán az elkövetkező időszakra vonatkozóan, ám nem biztos, hogy az nagyon tetszik az ellenzéknek. Sőt!

Már letölthető a kijárási korlátozás idején munkába járáshoz szükséges igazolás azoknak, akiknek a munkájuk miatt este 8 és reggel 5 óra között is az utcára kell lépniük.

Ingyen utazhatnak az egészségügyi dolgozók és a védekezésben részt vevő orvos- és egészségtudományi hallgatók is – jelentette be Schanda Tamás.

Pozitív lett a koronavírustesztje Marco Rossinak, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának – tájékoztatott Twitter-oldalán a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ).

Nemcsak az NB I és az NB II, hanem az NB III és a megyei bajnokságok is folytatódhatnak, de zárt kapuk mögött – olvasható a Magyar Labdarúgó Szövetség által kiadott közleményben.

Magyar szakember fejlesztette a legígéretesebbnek tűnő vakcinát. A Karikó Katalin biokémikus és kutatótársa által fejlesztett vakcina hírvivő-RNS-alapú oltóanyag, ami egy új típusú, hatékony és biztonságos módszert jelent.

Duplájára nőtt az embercsempészet miatt indított büntetőeljárások száma hazánkban – közölte Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére