Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 – A nap legfontosabb hírei!

888

2020.10.19. 19:59

Jakab képtelen elfogadni a szerencsi vereséget, krumplival támad a parlamentben | Illetékmentesek lesznek a csokkal vásárolt ingatlanok | Jobb a magyar járványkezelés, mint a nyugati országoké.
Ön már régen nem kormányozza az országot, azzal foglalkozik, hogyan tud hatalmon maradni

- fröcsögött maszk nélkül Jakab.

A jobbikos monológja után a miniszterelnök elegánsan megköszönte a „gratulációt”. Majd hozzátette: nagyon örül, hogy Jakab ott van a parlamentben, de nem tudja, hogy a kijelentéseken sírjon inkább vagy nevessen.

Sírni is volna okunk mert az a hang ahogy ön beszél a borsodi emberekről több mint megalázó, ezért veszítették el a választásokat mert pontosan azt gondolják róluk amit most ön itt elmondott

- mondta, majd hozzátette: Jakab Péterről a Gyaloggalopp fekete lovagja jut az eszébe. – Egyezzünk ki döntetlenben –fogalmazott.

Jakab ezután viszontválaszában hazudozással és gyűlöletkeltéssel vádolta a kormányfőt, majd előrántott egy zsák krumplit amit Orbán Viktornak akart odaadni, de a gyerekes akcióba közbelépett Kocsis Máté, így megakadályozta azt.

Ez egy 50 millió forintos ingatlan esetében 2 millió forint megtakarítást jelent, a családok így az áfacsökkentéssel és az áfamentességgel együtt 15,5 millió forintot spórolhatnak meg – tette hozzá Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter hétfőn Budapesti sajtótájékoztatóján.

Ez egy 50 millió forintos ingatlan esetében 2 millió forint megtakarítást jelent, a családok így az áfacsökkentéssel és az áfamentességgel együtt 15,5 millió forintot spórolhatnak meg – tette hozzá Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter hétfőn Budapesti sajtótájékoztatóján.

Az illetéket nem utólag kapják vissza a vásárlók, hanem azt egyáltalán nem kell megfizetniük és mivel a csokot egyedülálló szülők is igényelhetik, ők is élhetnek a lehetőséggel.

A szóvivő a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában a pénteki, csecsen terrorista által elkövetett gyilkosságról, valamint az Európai Bizottság új migrációs javaslatáról is elmondta véleményét.

A magyar egészségügyi rendszer felkészült a koronavírus-járvány második hullámára, és az adatok szerint a kelet-európai országok egészségügye az uniós átlag felett teljesít – mondta Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) szóvivője hétfőn a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

A szóvivő kijelentette:

a magyar egészségügy járványkezelési képessége jobb, mint a nyugat-európai országoké.

Hangsúlyozta, hogy a magyar egészségügyi rendszer a járvány első hullámában szerzett tapasztalatok alapján felkészült a második hullámra, és most – bár a megbetegedések száma a többszöröse a tavaszi adatoknak – kevesebben halnak bele a koronavírusba.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére