Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 – A média elnöknek hirdette Bident, a francia terrornak nincs vége, szigorítások Európa-szerte

888.hu

2020.11.07. 19:59

A média kihirdette, hogy Joe Biden nyert, de Trump nem nyugszik, választási csalás miatt perel, és a legfelsőbb bíróság már érvénytelennek titulálta a pennsylvaniai szavazatok egy részét; a Franciaországban kihallgatott tízéves muszlim gyerekek szívük szerint megölnék a tanárukat, ha a prófétáról nekik nem tetsző képet mutatna; és egész Európa szigorításokat vezet be a vírushelyzet miatt.

 

A média szerint megnyerte az amerikai választást Joe Biden, de Trump nem nyugszik, választási csalást hirdetett.

Bréking: A CNN bejelentette, hogy Joe Biden nyerte az amerikai elnökválasztást

Joe Biden demokrata párti elnökjelölt megnyerte az amerikai elnökválasztást, miután Pennsylvaniában is ő kapta a legtöbb szavazatot – jelentette a CNN szombaton. Az Egyesült Államok északkeleti részén fekvő államban a hírcsatorna összesítése szerint Biden a szavazatok 98 százalékának feldolgozása alapján 3 345 724 szavazatot kapott, míg a hivatalban lévő, republikánus párti Donald Trumpra 3 [...]

Trump vádját támasztja alá több postai dolgozó is, akik azt állítják, hogy vissza kellett dátumozniuk a levélszavazatokat, hogy beleszámítsanak az eredménybe.

Újabb postás állítja, hogy visszadátumozták a levélszavazatokat

Még mindig nem lehetünk biztosak abban, hogy ki nyerte meg az amerikai elnökválasztást, azonban egyre többen állnak elő legalábbis furcsa történetekkel azzal kapcsolatban, hogy csalás történhetett. Ezúttal Richard Hopkins, pennsylvaniai postás mondott érdekes dolgokat az oknyomozó anyagairól híres Project Veritasnak. Hopkins elmondása szerint végighallgatott egy beszélgetést a felettesei között, akik arról értekeztek, hogy a későn [...]

A választások pedig nem csak Trump és Biden harcáról szóltak, ugyanis Amerika jogalkotóit is most választotta meg a nép. A szavazók pedig – úgy tűnik – szivárványosítani akarták a képviselőházak összetételét.

Amerika LMBTQ-lázban ég: már egy volt drag queen is lehet képviselő

A szenátus és a képviselőház székeit egyre több transznemű és meleg foglalja el. Aki korábban Nikki Champagne néven táncolt, az is lehet már képviselő. Nevada állam pedig megváltoztatja az alkotmányában a házasság definícióját: mostantól házas lehet „minden pár nemtől függetlenül„. Ha Amerika központilag be is tiltaná a melegek házasságát, Nevada innentől kezdve kivételt képezne a szabály alól alkotmányos jogon.

A vírus tovább tombol, az esetek száma napról napra növekszik Európa-szerte, Magyarország sem kivétel:

Több mint ötezer fertőzöttet találtak az elmúlt 24 órában

5318 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 104.943 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma – tudatta a koronavirus.gov.hu. Elhunyt 107 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 2357 főre emelkedett, 24 847-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 77 739fő.

A járvány megállításáért küzd a többi tagállam is, összegyűjtöttük melyik ország milyen intézkedésekkel védi polgárait.

Így szigorít Európa: egyre több ország vezeti be a kijárási korlátozást

Horvátország Horvátország csütörtöktől szigorít beutazási szabályain az új koronavírussal fertőzöttek számának növekedése miatt, így a Szerbiából, Bosznia-Hercegovinából, Koszovóból és Észak-Macedóniából érkezőknek két hét kötelező karanténba kell vonulniuk, bár a szigorítások nem vonatkoznak azokra, akik csak átutazóban vannak. Emellett a kormány kötelezővé tette a szájmaszk viselését a tömegközlekedési eszközökön.

Romániában például olyan magasak voltak az esetszámok, hogy már mindenhol maszkot kell hordani, minden oktatás online folyik és 23 és 5 óra között kijárási korlátozás van érvényben, amely alól csak hivatalos nyomtatvány ad felmentést.

Drákói szigort vezetnek be a járvány miatt a szomszédban

Romániában egyre gyorsabban terjed a koronavírus. A stratégiai kommunikációs törzs (GCS) pénteki jelentése szerint 10 260 újabb fertőzést diagnosztizáltak, ami nyolcvan százalékkal haladja meg az utóbbi két hét átlagát. Újabb 123 fertőzött vesztette életét, már negyedik napja meghaladja a százat a halálesetek száma. Jelenleg több mint 83 ezer aktív fertőzöttről tudnak Romániában, közülük 12 ezret [...]

Kutatások alapján a francia muszlim fiatalok körében a saría fontosabb mint a francia törvény.

A muszlim fiatalok több mint fele szerint a saría fontosabb a nemzeti törvénynél

Friss közvélemény kutatást hozott nyilvánosságra a Francia Közvélemény-kutató Intézet (IFOP), amely szerint egyre nagyobb szakadék van a muszlim és a nem muszlim lakosság között. A felmérés szerint a 25 évnél fiatalabb Franciaországban élő muszlimok 57 százaléka úgy gondolja, hogy a saría törvények fontosabbak a francia törvényeknél. 2016-hoz képest ez 10 százalékos növekedést jelent.

Teljesen elfajult a helyzet. Egészen kis korban már ilyen és ehhez hasonló véleményen vannak egyes francia muszlim vallású gyerekek. Van közöttük olyan, aki helyesli a lefejezett tanár tragédiáját, és saját bevallása szerint ő is ezt tette volna, ha az ő tanára mutat a prófétáról ilyen gyalázatos képet.

A gyerekek szerint jogosan vágták le a francia tanár fejét, ők is megölték volna

Az októberben meggyilkolt Samuel Paty-t Párizs külvárosában fejezte le egy terrorista, mert Mohamed prófétáról mutatott képet egy órán, amikor a szólásszabadságról beszélt. Az ügyben tízéves gyerekeket is kihallgattak a rendőrök Franciaországban, mert a kisdiákok helyeselték Paty lefejezését – tudatta szombaton a francia kormány.

És persze nem telhet el nap valami baloldali gyöngyszem nélkül...

Napi Gyurcsány: Fletó szerint emberkísérleteket végez a kormány

Gyurcsány Ferencnek sok nem maradt, csak a Facebookon való fröcsögésre futja néhány naponta, ami után egészen biztos, hogy nagy elégedettséggel hajtja álomra a fejét, hiszen teljesítette ellenzéki kötelezettségét, ugyanis ma is elmondta, hogy mi nem tetszik neki az ország kormányzásával kapcsolatban. A probléma csak az, hogy – ezt pedig már Fletónak is többször elmondták- valamiért [...]

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére