Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyűlöletfolyam a ventilátorban

Horváth K. József

2020.01.18. 13:00

Olvasom Gy. Németh Erzsébet főpolgármesterhelyettes Facebookra kitett talányos bejegyzését arról, hogy ők majd az EU-ban meg fogják akadályozni, hogy elvegyék Budapest pénzét.

Gy. Németh – mint írja – Budapesten képviseli ezt az álláspontot, Gyurcsányné Dobrev Klára, a DK uniós főparancsnoka pedig Brüsszelben „osztja az utasításokat” ennek szellemében.

Gy. Németh voltaképpen kegyes volt hozzánk, hiszen nem a szervezete által megtermelt napi salakanyagot juttatta a ventilátorba, hanem azt a parttalan gyűlöletfolyamot, ami belőle és az összes DK-s és más ellenzéki politikusból ömlik, ha a kormány vagy személy szerint Orbán Viktor kerül szóba.

A miniszterelnök pénteki rádióinterjújának szavai jutnak azonnal eszembe, aki ezúttal is tűpontosan leírta a gyűlölet okát s az ebből következő testtartást. Hiszen az ellenzék Magyarországot bevándorlásellenes politikája miatt gyűlöli, mert a V4-ekkel közösen a miniszterelnök eddig sikeresen megakadályozta, hogy a szocialistákkal, liberálisokkal, zöldekkel egyetemben az ellenzék elérje Soros György nagy álmát, a kevert népességű, ellenállásra képtelen, az önrendelkezésüket feladó nemzetállamok szerintük idilli állapotát, ahol a globalisták kedvükre kiélhetik profitmaximalizáló törekvéseiket a világ tetején trónolva.

Úgy fest, sajnos, hogy a gyűlölet egyre csak fokozódni fog, mert ez a társaság komoly pénzeket kap Sorostól azért, hogy például Magyarországon a Dobrevek, a Gyurcsányok, a Gy. Némethek demokratikus felhatalmazás nélkül megváltoztassák a nemzeti akaratot.

A baj csak az, hogy ez nem megy. Hiába kapnak hatalmas összeget a Soros-hálózattól a nemzetellenes célok megvalósítására, ha rendre kudarcot vallanak. Ha tetszik, jó ideje teljesítmény nélkül gyarapodnak, ami talán már nekik is kínos. Még az is lehet, hogy talán egyet is értenek vele, hogy a magyar nemzet demográfiai mutatóit ne családpolitikai intézkedésekkel, hanem a migránsok korlátlan beengedésével lehessen orvosolni. Ezzel ugyanis a magyarság jövője ugyan nem, de a muszlim szavazatok révén az ő hatalmuk garantált lehetne. Hogy közben müezzin ébreszti városainkat, hogy a saria ítélkezik felettünk, hogy nemcsak a magyar keresztény-nemzeti kultúra, de a magyar ember is áldozatul esik az új rendnek, az őket nem érdekli.

Ezért nem adja föl Soros a nemzetállamok elleni harcot. Rendkívül aktív hálózata révén ezért képes mozgósítani újra és újra a gyűlölet kommandósait s mint a világ első számú oligarchája irányítja hálózatát, általa maffiaszerűen gyakorolva hatást az európai politikára.

A bevándorláspárti európai parlamenti szoci, libsi, zöld többség sajnos ezért szavaz ellenünk, miközben még le is néznek minket. Hiszen, mint Orbán Viktor rámutatott, a balliberálisok szerint jótétemény a muszlimok beengedése. S aki ez ellen tesz, az szerintük elmaradott is.

Nem véletlen tehát, hogy Gy. Németh Erzsébet olyan stílust enged meg magának, amit a kulturált emberi kapcsolatok ápolására képes ember egy másik, idegen emberrel szemben sem enged meg magának, nemhogy a milliók szavazatával megválasztott miniszterelnökkel.

Bejegyzésében így beszél: „Jobb, ha Orbán Viktor már most kihúzza a kezét a budapestiek zsebéből, mert az EU fog rácsapni.” Milyen alapon? Kinek a felhatalmazása alapján csapna az EU Orbán kezére itt, Magyarországon? Esetleg a választói többségnek évtizede közelébe sem kerülő, még a baloldalon is joggal elutált Gyurcsány Ferenc? Aztán: „Legyen világos: a Budapestnek járó uniós pénz Budapesté és az itt élőké. Nem Orbán Viktoré, nem Debrecené, nem Felcsúté és nem a Fideszé. A miénk. A Demokratikus Koalíció azt akarja elérni, hogy az uniós pénzeket a jövőben ne a kormány, hanem az EU ossza szét közvetlenül az önkormányzatok között.”

Ennek kapcsán estleg megkérdezhetnék: kicsoda maga, Gy. Németh Erzsébet? Hogy gondolja, hogy sokmillió magyar akarata fölé helyezi magát, aki úgy rendelkezik laza bejegyzésében, mint egy tévedhetetlen istennő? Sorosnak és titkos hálózatának nagy hatalma van, ez kétségtelen, ettől azonban nem kéne ennyire nyilvánvalóan lenéznie a magyar választókat, elvégre a főpolgármester- helyettes is neki köszönheti magas pozícióját.

Hazudozni meg végképp nem kéne a vereséget feldolgozni képtelen kormányról. Az októberi választásokon ugyanis a Fidesz nem kapott ki, hanem győzött, méghozzá megint kétharmadközeli mandátumot érő szavazatmennyiséggel. S olyan zöldségeket sem illő állítani, hogy a kormány büntetné a demokratikusan megválasztott városvezetőket azzal, hogy elvonja a városok, köztük Budapest pénzét.

Bár ezt a kivéreztetős szöveget főnöke, Karácsony Gergely is bedobta a héten, aztán hála Fürjes Balázs államtitkárnak kiderült, hogy Budapest éppen hogy a prioritások között szerepel, nem pedig az egyébként nem létező mellőzöttek között, mégha hamis illusztrációval ennek éppen az ellenkezőjét igyekezett bizonygatni egy hitelességére mit sem adó napilap.

Hogy Gy. Németh Erzsébet ezúttal is túltolta a gyűlölködés biciklijét, azt az is jól mutatja, hogy idézett Facebook posztja egyik pillanatról a másikra nyomtalanul eltűnt az oldaláról. Még szerencse, hogy elmentettük a tartalmát, hogy legyen egy újabb dokumentum az ellenzék antidemokratikus gondolkodásáról, kigondolva újabb védekező mechanizmusokat az esetleges ismételt ventilátor-használatuk ellen, amelyre alázatot nem ismerő, túlméretezett liberális egójuk mellett nagyon is hajlamosak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére