Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros dührohamot kapott a valóságtól?

Horváth K. József

2020.01.26. 19:25

Van abban valami ajakbiggyesztő, hogy Soros György Davosban, a minapi Világgazdasági Fórumon fontosnak tartotta megjelenését, mi több: fel is szólalt.

Ezzel mintha – magához térve aktuális dührohamából – azt is mondta volna, kérem, nem áll jól a migráció alanyi joggá tételének ügye Európában, ezért itt is nyomatékkal jelezni vagyok kénytelen, hogy további hatalmas erőforrásokat mozgósítva hosszú távon is folytatni kívánom a harcot a nyílt társadalom nemzetközi eszkalálása érdekében, a szuverenitásukat anyatigrisként féltő nemzetállamokkal szemben.

Soros tehát talán most mindennél jobban szeretné, ha az ötszázmilliós Európa úgy működne, mint egy nagy közös akol, ahol a birka népek – köztük ugye a vágyaiban végre valahára leigázott rebellis magyarok, a kiállhatatlan Orbánnal az élen és a többi V4-tagállammal egyetemben – jámboran bégetnek a kereszténységet fokozatosan háttérbe szorító muszlim befolyás alatt. S valahol Párizsban vagy a Benelux államok valamelyikében székelő uniós kormány ülésén Gyurcsányra, Dobrevre, Donáth Annára, Cseh Katkára hajazó libériás inasok – hogy az Ujhelyi István-i, Molnár Csaba-i figurákat ki ne felejtsem – kávét és aprósüteményt szolgálnak fel a kontinenskormányzás hatékonyságának növelésére a Soros György kinevezte testület tagjainak. A milliárdos vágyaiban éppen azért dobálják égnek a kalapjukat, mert végre dönthettek arról, hogy lebontják Magyarország déli határainál a kerítést, helyét pedig vörös szőnyeggel terítik le a várva várt és milliószám érkező migránsok méltó fogadására. Akik érkeztükkel a föderalisták hatalma konzerválásának történelmi garanciáját jelenthetik minden időkre.

Hogy ez a valóságban is így legyen, ezért állhatott elő Soros most Davosban azzal, hogy az Open Society University Network nevű egyetem egy globális platformot jelent majd a tanulásra és tanításra, aláhúzva, hogy az egyetemet a CEU-val és a Bard College-dzsal partnerségben indítják el. Minderre 1 milliárd dollárt szán a milliárdos, ami több mint 300 milliárd forint. (A nagyságrend érzékeltetésére: a 4-es metró került 440 milliárdba, amelyből 140 milliárd forint a Gyurcsány-Demszky-érában szőrén-szálán eltűnt. Persze csak a többség szeme elől.)

„A hosszú távú stratégiánk szerint a legnagyobb reményünk a minőségi oktatásban van, különösen abban a fajta edukációban, amely az önálló, kritikus gondolkodást és az akadémiai szabadságot támogatja” – mondta továbbá Soros Davosban, aki szemlátomást már nem villámháborúval tervezi lerohanni az ellenfelet. S ez igazi jó hír számunkra, miután az Orbán Viktor által fémjelzett nemzetállami politika eleddig túlzottan nagy falatnak bizonyul a liberális globalisták érdekeit szolgáló Soros György és csatlósai számára. Úgy is fogalmazhatunk, hogy – hála a magyar kormányfőnek – a hazugság a valósággal nemzetközi szinten sem tud mit kezdeni.

Soros György ugyanis úgy akar föllépdelni a nemzetek fölött korlátlan irányítási jogot biztosító varázslatos világ tetejére, hogy ezt senkinek nem köti az orrára. Legalábbis nyilvánosan nem. Ahhoz ugyanis választások kellenének, olyan demokratikus háttér, amely révén a nép, a plebs, a többség szavazáson nyilvánítja ki, hogy akar-e olyan világban élni, amilyet Sorosék neki szánnak. Erre mondja Soros – idézve egy klasszikust –, hogy „lószart, mama!”. Tudja ugyanis, hogy az ő elképzelt világához soha senki nem adna többséget. Ezért sunnyog, sumákol, vonzza pénzével hatáskörébe az uniós kormányokat, az Európai Unió döntéshozóit, hogy – milliárdjaiért cserébe – társadalmi felhatalmazás nélkül mégis úgy döntsenek, ahogy ő szeretné.

Ha valami, akkor ez az igazi demokráciadeficit, a jogállam égbekiáltó hiánya, amire Franz Timmermans Európai Bizottság-i alelnökkel az élen egyelőre még sokan hajlanak. Mégis azt a magyar kormányt vegzálják demokrácia- és jogállamdeficittel, amely háromszor kétharmaddal, senki máshoz nem fogható erősségű demokratikus felhatalmazás alapján a legteljesebb mértékben tesz eleget a jogállami kritériumoknak.

Hiába van tehát Sorosnak temérdek pénze, egy valamit mégsem tud vele elérni: belenézni az emberek szemébe és azt mondani nekik, hogy itt vagyok, ezt akarom, támogassatok, gyertek utánam.

Ezért akar az oktatásba fektetni, ezért akarja a CEU nemzet- és keresztényellenes szellemiségét a katedráról is még erősebben terjeszteni, hogy a felnövekvő nemzedékek a milliárdos ideológiáját szinte az anyatejjel szívják magukba. Azt a vírust, ami mérgező, amit, ha tudnák, hogy a pusztuláshoz vezet, azonnal eltaszítanák maguktól.

A hosszú távú tervezés azonban nem jelenti azt, hogy a rövid távú célokról, az azonnali bomlasztás szándékáról lemondott volna Soros. Élnek és virulnak ugyanis a már régóta jól fizetett hálózatának tagjai. Ezért áll a bál Gyöngyöspata körül, ahol sorosista szervezetek bujtogatnak a magyar kormány ellen vagy itt van a börtönbiznisz, ahol szintén sorosista ügyvédek Magyar Györggyel az élen döntik a kormányunkat tízmilliárdos kártérítésekbe, mert az általuk képviselt elítélteknek nem süt be eléggé a nap a cellájukba.

Az amerikai milliárdos magyarnak álcázott nemzetközi osztagai is a hazaiakhoz hasonlóan küzdenek a nemzeti érdekek ellen. Mondhatni, újratöltik a 2015-ös Soros-tervet. A Cseh Katalin és Donáth Anna liberális inasokat is a soraikban tudó Macron-féle Renew Europe európai parlamenti alakulat ugyanis új bevándorláspárti javaslattal állt elő. Ebben állampolgárságot adnának a migránsoknak, a tagállamoknak pedig előírnák, hogy kötelezően vegyenek részt az illegális bevándorlók szétosztásában.

Botmixeres Cseh Katalin nagyon elégedett a javaslattal. Szerinte ez egyáltalán nem fokozná az illegális migrációt. Hajmeresztő! Ezt mondja: „Pont ellentétesen ezzel olyan jó megoldásokat fogunk kidolgozni, amely szabályozott keretek közé fogja terelni ennek a problémának a megoldását.”

A lényeg a lényeg. Hiába állt elő Soros davosi nyilatkozatával, hiába töltik újra Katkáék a 2015-ös, nyilvánvalóan pusztuláshoz vezető Soros-tervet, Orbán Viktor valóságra alapuló nemzetpolitikáját az Isten pénzével sem tudták eddig az uralmuk alá terelni. S ez a jövőben is így lesz. Lehet, hogy Gyurcsánynak, Dobrevnek, Donáth Annának nincs kifogása az ellen, hogy Nyugat-Európában s a világ más részein szinte naponta ölik az illegális bevándorlók köpönyegéből előbújt terroristák az embereket, hogy a budapesti Kéthly Anna téren a bizonytalan identitású migráns magyar lányt erőszakol meg.

Lehet az embereket sima liberális dumával győzködni unásig, az azonban bizonyos, hogy a biztonságuk mindenek előtti megőrzéséből a józan többség nem enged egy jottányit sem. Ez pedig rossz hír Sorosnak s legújabban azoknak a néppártiaknak is, akik mindenáron megpróbálják kitenni a Fidesz szűrét az Európai Néppártból, de valamiért csak nem akar sikerülni. Látható, hogy a józan észnek szerencsére még az unióban is van ereje.

Dühroham ide vagy oda, a sunnyogás, a hazudozás, a nemzetárulás és a valóság párviadalában – a nyilvánosság segítségével – rendszerint az utóbbi szokott győzni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére