Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagy Blanka ízelítőt adott a félegyháziaknak a diktatúrából

888.hu

2019.08.26. 18:05

Egy helyi informátorunk szerint tapintható a feszültség Kiskunfélegyházán, a lakosok úgy érzik, bélyeg van városukon, amióta Nagy Blanka a nagy trágárkodás közepette beszállt a közéletbe.

„Tisztelt Szerkesztőség! A nyilvánosság erejében bízva írom levelem innen Kiskunfélegyházáról. Arról gondolom Önök is értesültek, hogy Nagy Blanka a jogi karon fog továbbtanulni és indul az önkormányzati választásokon! Még a nyár közepén nyilatkozta a 24.hu-nak, hogy iskolatársai elfordultak tőle és sokan kiközösítették. Tudomásom szerint létrehozott egy zárt Facebook-közösséget, melynek a kampány finisében lesz majd nagy szerepe. Már most listát ír azokról, akikkel ő az iskolás évei alatt rosszban volt” – írja kiskunfélegyházi informátorunk.

Olvasónk állítása szerint a városban köztudott, hogy Nagy Blanka azon dolgozik, hogyan tudja majd iskolatársait kigolyózni az egyetemről, ahová felvették.

A gimnázium igazgatójának rég ki kellett volna rúgnia Nagy Blankát és le kellett volna mondania, de ez mint tudjuk, nem történt meg.

– írja a 888 informátora.

(...)

„Amióta elmondta hírhedt beszédét, azóta mind a helyi, mind az iskolai közösséget feszültség jellemzi, pedig korábban a politika a zárt ajtók mögött zajlott, illetve a szavazófülkékre korlátozódott. Senkit nem érdekelt, ki kit támogat, kire szavaz, ha ki is derült, nem volt belőle soha probléma – elvégre demokráciában élünk és szólásszabadság van” – számolt be a kiskunfélegyházi állapotokról olvasónk.

Nagy Blanka beszéde óta bélyeg van a városunkon és azokon, akik más véleményen vannak, mint ő. Vannak gondok a városban és az országban, de hol nincsenek? Erőszakkal és trágárkodással ugyanakkor semmit sem lehet megoldani. Nagy Blanka az elmúlt fél évben bizony ízelítőt adott nekünk a diktatúrából. Abból a diktatúrából, amiről támogatói harsognak évek óta, mert szerintük az van az országban, holott ő az, aki itt diktatúrára törekszik!

Az elmúlt fél évben a Móra Ferenc Gimnáziumban megszaporodtak a verekedések és a lelki terror is mindennapos – állítja informátorunk.

„A városban is sok embert zaklatnak, akikről úgy gondolják, hogy a kormánypártokat támogatja, pedig itt sokan csak nyugalmat szeretnének, és ennek érdekében adtak hangot. Úgy tűnik, ezzel a helyzettel a helyi politika, az iskola- és városvezetés sem tud mit kezdeni. Nagy Blanka teljes mértékben alkalmatlan arra, hogy képviselő legyen” – zárta gondolatait informátorunk.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére