Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már a rapperek is sorosoznak Amerikában

888.hu - V4NA

2020.07.04. 13:30

Lord Jamar már évekkel ezelőtt megmondta azt, ami most bebizonyosodni látszik.

Most, hogy a Black Lives Matter (BLM) aktivistái sikeresen felforgatták az Egyesült Államokat egy igen érdekes felvétel kezdett el terjedni ismét a közösségi médiában.

A videó még 2016-ban készült és Lord Jamar a legendás Brand Nubian nevű hip-hop banda egyik tagja látható rajta, amint elmondja véleményét a BLM-ről. Jamar már az elején tisztázta, hogy ő maga nem támogatja a mozgalmat, mert szerinte azt készen kapta meg a fekete közösség.

Ezt a mozgalmat nekünk adták, tudod Soros György és a k888szott haverjai, mert láttak mik történtek és nem akarták, hogy visszamenjünk a hatvanas évekbe, hogy ismét saját organikus mozgalmaink legyenek

– fogalmazott a rapper.

Lord Jamar talán nem is fogta fel, hogy mennyire fején talákta a szöget.

A V4NA korában utánajárt annak, hogy milyen kötődés van Soros és a BLM között.

A nemzetközi hírügynökség szerint a Washington Times című amerikai lap 2016-ban arról írt, hogy liberális alapítványok támogatásukról biztosították a BLM-et. A lap szerint a Ford Foundation és a Borealis Philanthropy bejelentette, hogy létrehozzák a Black-Led Movement Fund-ot, egy hatéves adománygyűjtó kampányt, amelynek célja 100 millió dollár összegyűjtése a Movement for Black Lives nevű koalíció számára.

A lap cikke szerint Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa (OSF) 33 millió dollárral támogatta meg a Black Lives Mattert.

Érdekesség továbbá, hogy a Borealis Philanthropy is szerepel Soros kifizetési listáján. Az OSF hivatalos honlapja szerint csak 2016-ban több mint 2 millió dollár támogatást kapott Soroséktól.

Szintén 2016-ban a Breitbart Jerusalem egy kiszivárgott dokumentumra hivatkozva arról írt, hogy az OSF 650 ezer dollárt adott a Black Lives Matternek 2015-ben, befektetés a növekvő #BlackLivesMatter mozgalom középpontjában álló csoportok műszaki segítségébe és támogatásába címen (invest in technical assistance and support for the groups at the core of the burgeoning #BlackLivesMatter movement).

Az OSF adatbázisából kiderül egyébként az is, hogy nem csak az amerikai BLM mozgalmat támogatja Soros. 2018-ban a Release Leads nevű szervezet 279,860 dollárt kapott arra, hogy nyilvános rendezvényeket rendezzen többek között a nagy-britanniai BLM részvételével (organize public live events featuring the Black Lives Matter movement UK).

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére