Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hormonterápiára kényszerített a bíróság egy kaliforniai tinédzsert

Békési Marcell

2020.07.16. 19:45

A srácból gyakorlatilag a saját és szülei akarata ellenére csinálnak lányt, mert egy kaliforniai bíró szerint a „toxikus maszkulinitása” miatt szólalkozott össze a rendőrökkel. A szülők tehetetlenek, hetente egyszer engedték őket a gyerek közelébe, erőszakkal nyomták tele hormonokkal, míg egy év alatt kinőttek a mellei és visszafordíthatatlanná vált a folyamat.

Biztos te is hallottad vagy láttad kommentben azt a meleglobbival kapcsolatos szatirikus megnyilvánulást, hogy „a végén még kötelező lesz”.

A vicc valósággá vált, és ha ez nem idegesít fel, akkor valószínűleg vagy láttál már eleget, vagy acélból vannak az idegeid.

Képzeld el, hogy van egy tinédzserkorú fiad, aki rossz fát tesz a tűzre. Ki ne tenne, nem? Mikor én gimnazista voltam, a testvériskolánk egyik osztályának fiú tanulói részegen viccből lebontottak egy fészert Kárpátalján (a pletykában hozzánk már a pajta jutott el). A tanárok persze nem győztek bocsánatot kérni az eseményért, a srácoknak persze fel kellett újra húzniuk, a szülők pedig többszörösen visszafizették a károkat. De apróbb balhék nélkül talán nem is teljes egy srác tinédzserkora.

Nos, képzeld el, hogy ilyenkor a bíró nem közmunkát vagy pénzbírságot szab ki, hanem

azt mondja a szülőknek, hogy a fiatok agresszivitása nemi identitásából fakad, úgyhogy lányt csinálunk belőle, és semmit nem tehettek ellene.
Mert igen, ez az ítélet született Los Angelesben.

Boy, 16, was given estrogen for behavioral disorder while in L.A. juvenile hall, suit alleges

A 16-year-old boy held in a Los Angeles juvenile hall was prescribed estrogen to treat a behavioral disorder, a practice several doctors say flies in the face of accepted medical doctrine, according to a lawsuit filed in late June. The boy developed enlarged breasts as a result and will need...

Az ítélet értelmében egy éven keresztül kellett ösztrogént szednie a 16 évesen elítélt srácnak, naponta többször erőltették azt bele, a terápia miatt a fiúnak 11 hónap elteltével női melle fejlődött ki, apja szerint pedig a viselkedése is megváltozott.

A szülők most egy szervezet segítségével perre viszik az ügyet, de a folyamat sajnos visszafordíthatatlan, a fiú már sosem lesz régi önmaga.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére