Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a Lázadókhoz!”
herevasaló
 
 
 
 

Rengeteget lophatott Lagzi Lajcsi

2017. január 11. 17:51

A Budaörsi Járási Ügyészség vádat emelt Galambos Lajos ellen társtettesként elkövetett jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett lopás bűntette és szintén társtettesként elkövetett vesztegetés miatt.

Az ügyészség szerint Lagzi Lajcsi 1993 és 1999 között egyedül, 2000-től pedig az ügy másodrendű vádlottjával, feleségével, Boglárkával szabálytalanul áramot-, vizet- és gázt vételezett mocsai ingatlanaiban illegális bekötésekkel.

Lajcsi és felesége a sértett közműszolgáltatók felé folyamatosan, nulla közeli óraállások alapján fizetett – teszi hozzá a Bors.

Fotó: Magyar Távirati Iroda Rt.

Az ügyészség szerint Lajcsi összesen:

  • legalább 30.131.478 Ft értékben tulajdonított el áramot,
  • legalább 4.723.496 Ft értékben tulajdonított el földgázt,
  • legalább 16.003.428 Ft értékben vezetékes vizet

tulajdonított el.

Az ügyészség a vádiratban G. L. vádlottra börtönben végrehajtandó szabadságvesztés, közügyektől eltiltás, 500.000 forint összegig pénzben kifejezett vagyonelkobzás kiszabását indítványozta. Megjegyezték, halmazati szabályokra is figyelemmel a büntetési tételkeret két évtől tizenkettő évig terjedő szabadságvesztés lehet.

Lajcsi az ügy miatt 4 hónapot töltött előzetesben, felesége, Boglárka pedig egy hetet.

Lajcsit, feleségét és az ügyben érintett harmadik vádlottat, Cs. Cs-t 2015. szeptember 24-én helyezték előzetes letartóztatásba. Még előtte, májusban buktak le, mikor a komáromi és a székesfehérvári nyomozók az E.ON szakembereivel együtt egy feljelentés nyomán megjelentek a lakóparknál.

OLVASTAD MÁR?

herevasaló
 
 
 
 
Köves Slomó: "A probléma nem az iszlámmal van, hanem velünk"

Köves Slomó: "A probléma nem az iszlámmal van, hanem velünk"

Big pikcsör

Rendhagyó beszélgetés Köves Slomóval a 888-ról, a régi és az új világrendről, a holokausztról és a szocializmusról, Trumpról és a liberálisokról, Vona Gáborról és az okádékról, és persze arról, hogy na de "mit is adott nekünk a zsidó-keresztény kultúra."

Sínek közé lökött egy nőt a migráns Németországban

Sínek közé lökött egy nőt a migráns Németországban

amerika, london, párizs

Az újabb borzalmas támadás csütörtökön reggel történt, egy marokkói bevándorló ki akart zsebelni egy nőt, aki ellenállt neki. A kiabálás hatására a migráns a sínek közé lökte áldozatát.

Amerika katonákat küldött Norvégiába, ahol barlangokban őrzik az USA hadianyagait

Amerika katonákat küldött Norvégiába, ahol barlangokban őrzik az USA hadianyagait

amerika, london, párizs

Nem Lengyelország az egyetlen európai ország, amelybe az Egyesült Államok katonai erőt küldött az Obama-adminisztráció utolsó napjaiban. Január 16-án például egy 300 fős tengerészgyalogos egység érkezett Norvégiába, hivatalosan a téli hadviselés gyakorlására. A norvég barlangok őrzik egyébként az USA európai hadianyag tartalékának egy jelentős részét.

Az EU kémei szerint nem Gülen állt a török puccskísérlet mögött

A török kormány állításaival ellentétben nem az amerikai száműzetésben élő Fethullah Gülen muzulmán hitszónok állt a tavaly júliusi törökországi puccskísérlet mögött, a tisztogatásokat pedig már jóval a történtek előtt eltervezte az ankarai vezetés - áll az Európai Unió hírszerzési elemző központjának (INTCEN) jelentésében, amely csütörtökön kiszivárgott a sajtóban.

Bankárok szerint is pörög a magyar gazdaság

Bankárok szerint is pörög a magyar gazdaság

a kutya ugat

Rendkívül kedvezőek a magyar gazdaság kilátásai, idén és jövőre is 3 százalék fölött lehet a GDP bővülése - mondta Török Zoltán, a Raiffeisen Bank vezető elemzője a pénzintézet elemzőinek idei első sajtótájékoztatóján, Budapesten.

Bűnözőket engedne szabadon a román kormány

Bűnözőket engedne szabadon a román kormány

amerika, london, párizs

Közkegyelmet hirdetnének Romániában az öt évet meg nem haladó szabadságvesztéssel sújtott elítéltek egy részének, hogy így enyhítsék a börtönök túlzsúfoltságát.

Sok középiskolás diák jelentkezik határvadásznak

Sok középiskolás diák jelentkezik határvadásznak

közeleg a tél

Két napja kezdte meg a toborzást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére