Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a Lázadókhoz!”
közeleg a tél
 
 
 
 

Orbán: sehol sem írják elő a nemzeti öngyilkosságot

2017. január 12. 11:18

A következő években sem fog megszűnni a magyar határra nehezedő nyomás, ezért a határvédelem továbbra is kiemelt fontosságú nemzetbiztonsági ügy – jelentette ki Orbán Viktor.
Fotó: MTVA - Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap

A miniszterelnök a határvadász-képzés első ütemében részt vevő állomány ünnepélyes eskütételén elmondta, hogy a határvadászok arra tettek esküt, hogy megvédjék a magyar embereket és Magyarország határait.

Ezzel Európát is védik, ahogy ez mifelénk az utóbbi 500 évben lenni szokott”

– jelentette ki Orbán Viktor.

A miniszterelnök elmondta, hogy a tények nem azt mutatják, hogy akik ide jönnek, azok a mi törvényeink szerint akarnak élni. Ők a saját életüket szeretnék folytatni, csak éppen európai életszínvonalon, vagy épp abban az országban, ahova az európai bürokraták szét akarják osztani őket. Brüsszelből tehát továbbra sem várhatunk megoldást, így „nekünk kell megvédenünk saját magunkat”.

A honvédség és a rendőrség munkájának köszönhetően Magyarország ma az Európai Unió egyik legbiztonságosabb országa. „Nálunk nincs terrorizmus, nincs tömeges erőszak, nem hajtanak teherautóval ünneplő emberek közé”, de mindez nem jelenti azt, hogy a magyarokkal ne fordulhatnának elő ilyen szörnyűségek – jelentette ki Orbán.

Az illegális bevándorlókkal együtt terroristák is érkeztek Európába, ezért pedig ártatlan emberek vesztették életüket, és fizettek életükkel a saját országuk gyengeségért. Orbán Viktor hangsúlyozta, hogy a migránsok áldozatok is, az embercsempészek, a beengedést és meghívást ígérgető európai politikusok, valamint saját illúzióik áldozatai.

Értjük őket, de nem engedhetünk a követelésüknek, nem engedhetjük be őket Európába. Az emberi jogok sehol sem írják elő a nemzeti öngyilkosságot”

– mondta a kormányfő.

A kontinens tehát jobban járt volna, ha nem támadja a magyar megoldásokat, melyek működőképesnek bizonyultak – jelentette ki a miniszterelnök, majd hozzátette:

Tettekkel bizonyítottuk, hogy megálljt lehet parancsolni a bevándorlásnak”

Orbán Viktor kiemelte, hogy a kormány továbbra is biztosítja a határvédelem három vonalának fizikai, jogi és emberi feltételeit. A kormányfő végül megköszönte a határvadászoknak, hogy volt bátorságuk vállalni ezt a szolgálatot.

Az 532 tiszthelyettes rendőr ünnepélyes eskütételén a hozzátartozók mellett jelen volt Pintér Sándor belügyminiszter, Simicskó István honvédelmi miniszter és Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója is.

OLVASTAD MÁR?

közeleg a tél
 
 
 
 
FKF-ügy: hiába a sivalkodás, jogi alapon váltak meg a négy szakszervezeti vezetőtől

FKF-ügy: hiába a sivalkodás, jogi alapon váltak meg a négy szakszervezeti vezetőtől

közeleg a tél

Jogellenes volt a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Nonprofit Zrt.-nél működő szakszervezet titkárának, valamint a három szakszervezeti koordinátornak a munkaviszonya, ezt szüntették meg egy "szigorúan jogi alapon" meghozott döntéssel - mondta keddi budapesti sajtótájékoztatóján a társaság vezérigazgatója.

Snowden még évekig Oroszországban maradhat

Több évvel meghosszabbította Oroszország Edward Snowden tartózkodási engedélyét - tudatta az orosz külügyminisztérium szóvivője.

Reggel 7:59

Reggel 7:59

7:59

Megválasztották Martin Schulz utódját; meghosszabbították a nyomozást a Jobbik politikusának ügyében; az OLAF észrevételei szinte egytől egyig a Demszky-érához köthetők.

Kevesebb Heti Hetessel mérgez idén az RTL

Az RTL Klub úgy döntött, hogy 18 év után szinte megszünteti a Heti Hetest. Idén ugyanis csak 16 részt készítenek a 40 helyett.

Halálosan megfenyegették a demokraták a Trump beiktatására meghívott énekesnőt

Halálosan megfenyegették a demokraták a Trump beiktatására meghívott énekesnőt

amerika, london, párizs

Jennifer Holliday énekesnő elvállalta, hogy fellép Donald Trump megválasztott amerikai elnök pénteki beiktatási ünnepségén, aztán ezt váratlanul lemondta. Kedden egy televíziós műsorban felfedte a "műsorváltozás" okát: halálos fenyegetéseket kapott.

Az OLAF észrevételek egy kivétellel mind a szocikhoz köthetőek

Az OLAF észrevételek egy kivétellel mind a szocikhoz köthetőek

közeleg a tél

Mintegy nyolcvan észrevételt tett a 4-es metró beruházásáról szóló jelentésében az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF), egy kivételével valamennyi a 2005-2009 közötti időszakra vonatkozik - közölte Budapest főpolgármestere kedden az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Obama csaknem 30 évet elengedett a WikiLeaksnek szivárogtató Manning büntetéséből

Obama csaknem 30 évet elengedett a WikiLeaksnek szivárogtató Manning büntetéséből

amerika, london, párizs

A leköszönő amerikai elnök, Barack Obama 29 évet elengedett a 35 év börtönre ítélt, a WikiLeaksnek szivárogtató Chelsea Manning büntetéséből, aki ennek köszönhetően már májusban szabadulhat.

Így néz ki egy magyar jégtörő expedíció

Így néz ki egy magyar jégtörő expedíció

szabad vasárnap

Magyarország harcba küldte a jégtörőket a Dunán.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére