Ugrás a tartalomhoz
" Egyéves a három nyolcas!”
közeleg a tél
 
 
 
 

Gyurcsány lopja a drámát - képekben hazudik a DK elnöke

kM

2016. február 15. 08:32

Feri lopja a képeket. Nahát.

Gyurcsány Ferenc exminiszterelnök a hétvégén DK-s kongresszust vezényelt, ahol bemutattak egy annyira depresszív videót, hogy az ember pszichiáter után kapkod.

A nagyívű, zongorajátékkal aláfestett videó súlyos drámázás a tönkremenő Magyarországról, amit a kevesek uralnak, a sokaság pedig kiszorul belőle: kevesek kiváltsága az egészségügyi ellátás, ellenben a hatalmasok és a gazdagok ellátást kapnak. Gyurcsány demagóg videója 2010-től méri a magyar történelem kezdetét, de a politikai propaganda már csak ilyen – szelektív. A valósághoz érdemes ragaszkodni, ám Ferencnek ez most sem sikerült. A videó üzenete a sokak és a kevesek szembeállítása, és ehhez olyan dramatikus képeket használ fel, hogy az ember tényleg beleborzong.

De ugorjunk is a videóra, aki nem látta, kapcsolja be a HD-t gyorsan, és dőljön hátra.

Ez ma a kevesek Magyarországa, Orbán Magyarországa. A Demokratikus Koalíció programja, a Sokak Magyarországa sokak számára kínál egy jobb országot. Ahol jó élni, ahova jó hazajönni. Posted by Gyurcsány Ferenc on Sunday, February 14, 2016

Mi a baj ezzel a videóval azon túl hogy végtelenül demagóg?

Egyszerűen csak annyi, hogy pont úgy hazudik, ahogy Feri szokott: csípőből.

A kórházi állapotokról szóló részben ez alatt a kép alatt megy az egyik legbrutálisabb dráma-narráció: a szpíker szerint olyanok halnak meg 2016-ban, akiknek az életét évekkel meg lehetne hosszabbítani.

A kép 2010 előtti fotó, a MIX-online képe. Itt található az eredeti, a cikk publikálásának dátuma: 2010. január 29., a MIX forrásmegjelölése alapján saját képük.

Ez apró figyelmetlenség, néha becsúszik, jöjjön a következő.

A következő drámai felkonf az orvosok elvándorlásáról szól, és azzal riogat, nem lesz, aki kicseréli az ágytálat.

Ez a kép egy azerbajdzsáni hírportálon található meg, itt. A magyar baloldal sikítva visong az éhező gyerekekért. 2010 előtt néma kuss volt a korgó gyomrokra érkező válasz, 2010 óta százezernyi gyerek jut térítésmentesen ételhez. Gyurcsányt ez egyáltalán nem érdekli, és tolják tovább a videóban, hogy Magyarországon "százezernyi gyermek éhezik".

Elsőként ezzel a képpel indít a gyermekéhezés.

Ő nem egy magyar gyermek. A kép eredetije egy francia gazdasági portálon található meg. Majd a videó megy tovább, és ezzel a képpel illusztrálja Gyurcsány videója a gyermekéhezést:

Semmi gond Ferenc, csakhogy ez egy német hírügynökségi fotó 2013-ból, itt a forrás.

A videóban a gyerekek később ismét előkerülnek, azzal, hogy az elvándorlás miatt a gyerekek majd külföldön fognak megszületni. Ő mondjuk biztosan külföldre született, mert ő egy kanadai kisfiú:

A széthulló családokon történő lamentálást sem sikerült hazai képpel illusztrálni, az alábbi, ausztrál képet ugyanis a flickr.com képmegosztóról lopták le.

Újabb videórészlet, újabb vizuális kamu. A sorkatonasággal riogató részben az elrettentő bakancsok osztrák bakancsok.

Igazán csekélység a többihez képest, de az idősek riogatásánál sem sikerült 2010 utáni fotót a videóba illeszteni, ugyanis az 2009-es kép.

Azt gondolná a dráma-tagozaton edződött ministráns, hogy lehetetlen ezt már tovább fokozni, de aztán szembejön a videó újabb részlete, ahol masszív Orbánozásba csap át a narráció, "Ez Orbán Magyarországa, ez a kevesek Magyarországa", és a szöveg alatt a legsúlyosabb cigányputri látható. Az alábbi.

Kitalálja a kedves olvasó, hol készült a kép, melyik hazai cigánysoron?

Nos? Elmondjuk. A kép az Origó cikkének illusztrációja, mely az ENSZ Szegénység elleni világnapjának nagyképes galériájából származik.

A kép készítésének helyszíne: a romániai Tenke nyomortelepe, a fotós pedig Daniel Mihailescu.

Legalább a nagy drámához ne loptatok volna annyit, kedves Ferenc.

OLVASTAD MÁR?

közeleg a tél
 
 
 
 
Molnár Zsolt: a kormánynak nem jött jól a rendőrök elleni merénylet

Molnár Zsolt: a kormánynak nem jött jól a rendőrök elleni merénylet

közeleg a tél

A Teréz körúti robbantáshoz kapcsolódó összeesküvés-elméletek szakmailag alátámaszthatatlanok, egyértelműen bebizonyosodott, hogy a robbantó a két rendőr életét akarta kioltani - nyilatkozta a PestiSrácok.hu-nak Molnár Zsolt, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke.

Jóslat: Ő lesz Amerika következő elnöke

Jóslat: Ő lesz Amerika következő elnöke

amerika, london, párizs

Senki sem tudja biztosan, hogy ki lesz a november 8-ai amerikai elnökválasztás nyertese - egy ember kivételével. Prof. Allan Lichtman már 30 éve hibátlanul megjósolta, hogy kinek szavaznak bizalmat az amerikai szavazók, így az idei győztes nevét is elárulta.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Az összes migránst befogadná egy Soros-féle szervezet vezetője; Az USA nélkül nincs megoldás a migrációs válságra; Merkel kijelentése miatt súlyos helyzetbe került a Deutsche Bank. A nap legfontosabb hírei a 888-on!

Hivatalos: Amerika embert küld fel a Marsra

Hivatalos: Amerika embert küld fel a Marsra

century-on

Az Egyesült Államok Szenátusa 19,5 milliárd dollárt szavazott meg arra a célra, hogy az elkövetkezendő 25 évben embert tudjanak feljuttatni a Marsra.

Guzmics Richárdon már rég nem nevetnek

Guzmics Richárdon már rég nem nevetnek

hajrá, magyarok!

"Guzmó" csapata nem, de a védő remekel a lengyel bajnokságban, ami fontos lehet a svájciak elleni vb-selejtezőn.

A kvótáknak politikai szempontból annyi, zsákutcás badarságok

Robert Fico szlovák kormányfő szerint a menedékkérők újraelosztását célzó kvótáknak "politikai szempontból végük van", Bohuslav Sobotka cseh miniszterelnök pedig zsákutcának nevezte az egész rendszert, amiről egyszerűen nem lehet tárgyalni.

Bonyolódik a helyzet Boszniában

Bonyolódik a helyzet Boszniában

amerika, london, párizs

A vasárnapi népszavazás után beidézte az államügyészség Milorad Dodikot, a boszniai Szerb Köztársaság elnökét, mivel megsértette az alkotmánybíróság döntését.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére