Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a Lázadókhoz!”
amerika, london, párizs
 
 
 
 

Felfüggesztettet kapott a hatéves kislányt megerőszakoló migráns

2017. február 15. 21:28

BERLIN, 21:28

Felfüggesztett börtönbüntetést kapott az a 27 éves pakisztáni migráns, aki megerőszakolt egy 6 éves kislányt Berlinben.

A bíróság 20 év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte azt a pakisztáni migránst, aki megerőszakolt egy hat éves kislányt egy berlini menekültközpontban. A helyzetet súlyosbítja, hogy a kislány apja később rátámadt az elkövetőre, ezért a rendőrök meglőtték. Az édesapát azonnal kórházba szállították, de végül életét vesztette. A megerőszakolt kislány az apukáját is elvesztette – írja az Express.

A bírósági ítélet hallatán a kisgyerek édesanyja kiakadt. Könnyekben tört ki és hangosan ordibált a tárgyalóteremben, mivel nem hitte el, hogy szabadon engedik a bűnöst.

Hogyan történhet ez? Be kellene zárni egy olyan helyre, ahol nem tudja ezt újra megtenni!

– fakadt ki az édesanya.

Arról, hogy mi történt a menekültszálláson egy szíriai migráns számolt be részletesen. A férfi végignézte az eseményeket. A 18 éves fiú elmondása szerint a Tayyab nevű pakisztáni migráns a kislány mellett ült és zenét hallgatott. A szíriai migráns arra lett figyelmes, hogy a férfi és a kislány is eltűnt, majd egy fészer mögött találta meg őket. A pakisztáni bevándorló a szinte meztelen kislányon feküdt, úgy rángatták le róla, majd hívták az őröket.

Ezt tettem, csak úgy spontán megtörtént. Nem terveztem el előre

– ismerte be tettét a 27 éves férfi. Bevallotta azt is, hogy neki igazából mindegy, hogy felnőttel vagy gyerekkel szexel, mert számára az aktus a lényeg.

Az édesapa nem tudott megbocsájtani a férfinak. Amikor a rendőrség bilincsben kísérte ki a pakisztáni férfit a központból a családfő késsel támadt rá, miközben azt kiabálta, hogy "nem menekülsz". A rendőrök meglőtték az édesapát, aki kórházba került, de az életét már nem tudták megmenteni.

Három lövést hallottam, majd a férfi összeesett. Végül a kórházban halt meg, maga  mögött hagyva a feleségét és három gyermekét, egy három, egy hat- és egy tízévest"

– mondta Ahmed H.

Fotó: AFP

A család az apa halála előtt négy hónappal érkezett Berlinbe.

A bíró az enyhébb ítéletet azzal indokolta, hogy a támadás viszonylag rövid ideig tartott és az erőszakoló is bevallotta tettét.

A 27 éves pakisztáni férfi 2015-ben érkezett Berlinbe, mint politikai menekült. Felfüggesztett börtönbüntetése után indítványozta, hogy lehetőség szerint töröljék a nevét a berlini regisztrációs rendszerből, mert a történtek után egy másik városban szeretne menedéket kérni és új életet kezdeni. Azt még nem lehet tudni, hogy Németország hazaküldi a menedékkérőt vagy maradhat.

OLVASTAD MÁR?

amerika, london, párizs
 
 
 
 
Csehország kiáll az atom mellett

Csehország kiáll az atom mellett

amerika, london, párizs

Bohuslav Sobotka cseh miniszterelnök szerint a cseh kormány támogatja az új atomenergiablokkok építését.

A migránsgyerekek nem engedik kiürülni Calais-t

A migránsgyerekek nem engedik kiürülni Calais-t

amerika, london, párizs

Azután kezdtek ismét özönleni a gyerekek a kikötővárosba, hogy a brit hatóságok bejelentették, átvesznek háromezer kísérő nélküli kiskorút.

Az USA és Oroszország együttműködése nélkül az EU életképtelen

Az Egyesült Államok és Oroszország együttműködése nélkül nem oldhatók meg az Európát fenyegető biztonsági kihívások - hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden az ENSZ Biztonsági Tanácsának konferenciáján elhangzott felszólalásában.

Ez Trumpék legújabb terve

Ez Trumpék legújabb terve

amerika, london, párizs

Kedden nyilvánosságra hozta az amerikai belbiztonsági miniszter az illegális bevándorlókra vonatkozó szabályokat szigorító új irányelveket. Ezek segítségével gyorsítanák fel az Egyesült Államokban illegálisan tartózkodók kitoloncolását.

Trump: az antiszemitizmus borzalmas és meg kell állítani

Trump: az antiszemitizmus borzalmas és meg kell állítani

amerika, london, párizs

Az amerikai elnök azután beszélt, hogy újabb zsidó kulturális központokat kellett kiüríteni bombafenyegetés miatt.

Hatalmas csapás érte a Hír TV-t!

Simicska tv-jénél konkrétan egy egész stáb mondott fel.

Szijjártó kiment New Yorkba és hazahozott 400 új munkahelyet

Szijjártó kiment New Yorkba és hazahozott 400 új munkahelyet

közeleg a tél

Újabb munkahelyteremtő beruházásokban állapodott meg amerikai vállalatok vezetőivel Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter New Yorkban.

Szicília piskóta ahhoz képest, ahogy Botka irányítja Szegedet

Szicília piskóta ahhoz képest, ahogy Botka irányítja Szegedet

közeleg a tél

A szegedi városháza és a hatalmi ágak szétválasztásának esete.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére