Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a Lázadókhoz!”
szabad vasárnap
 
 
 
 

Egy amerikai színész szerint illegális bevándorlókat kell meghívni az Oscar-gálára

2017. február 15. 08:28

Robert Davi, olasz származású amerikai színész nyílt levelet írt a hollywoodi elitnek. Ebben azt kéri a Filmakadémiától, hogy hívjanak meg illegális bevándorlókat és menekülteket az Oscar-gálára. Davi szerint ellenkező esetben kénytelen azt feltételezni, hogy rasszisták.

A Breitbart lehozta Robert Davi nyílt levelét. Az olasz származású színész ebben azt írja, eltöprengett Donald Trump bevándorlást szigorító rendeletén, és elszomorította az arra érkezett heves reakció.

Davi – aki saját maga is bevándorlók leszármazottja – felhívja rá a figyelmet, hogy illegális bevándorlók ezrei tartózkodnak ma az Egyesült Államokban. A hollywoodi hírességek aggodalmait osztva Davi szerint itt az idő, hogy az Oscar-gálán példát mutassanak az egész világnak.

Arra kéri tehát a bevándorlók miatt aggodalmaskodókat – például Meryl Streepet, Chelsea Handlert, Richard Gere-t, Robert DeNirót, Christoph Waltzot – hogy szakítsanak az eddigi szigorú szabályokkal, és töröljék el a biztonsági intézkedéseket a díjkiosztón és az azt követő partikon. Az illegális migránsokat pedig arra kéri, hogy jöjjenek el ezekre az eseményekre, végtére is Hollywoodban még az iszlám szélsőségesek számára is van hely a sztárok szívében, amit a legjobban úgy lehet kimutatni, hogy együtt töltik velük az év legfontosabb estéjét.

Davi szerint furcsa, hogy amikor Obama hozott törvényt az illegális bevándorlásról, a hollywoodi elit hallgatott. Most pedig, hogy Trump teszi ugyanezt, hatalmas a sivalkodás. Az sem teljesen világos számára, hogy miért hallgat Hollywood, amikor keresztényeket mészárolnak le Irakban és Szíriában. Ha Hollywood tárt karokkal fogadja azokat, akik a keresztények, a zsidók, a melegek halálát kívánják, akkor – teszi fel a kérdést Davi – ezek az emberek miért ne jöhetnének el az Oscar-gálára?

Davi tehát minden migránst arra kér, hogy menjenek el február 26-án a Dolby Színházba és ünnepeljék közösen a progresszív baloldalt és politikáit, amelynek köszönhetően a dolgozó emberek Amerikája fáradt, éhes és gyenge lett.

OLVASTAD MÁR?

szabad vasárnap
 
 
 
 
Csehország kiáll az atom mellett

Csehország kiáll az atom mellett

amerika, london, párizs

Bohuslav Sobotka cseh miniszterelnök szerint a cseh kormány támogatja az új atomenergiablokkok építését.

A migránsgyerekek nem engedik kiürülni Calais-t

A migránsgyerekek nem engedik kiürülni Calais-t

amerika, london, párizs

Azután kezdtek ismét özönleni a gyerekek a kikötővárosba, hogy a brit hatóságok bejelentették, átvesznek háromezer kísérő nélküli kiskorút.

Az USA és Oroszország együttműködése nélkül az EU életképtelen

Az Egyesült Államok és Oroszország együttműködése nélkül nem oldhatók meg az Európát fenyegető biztonsági kihívások - hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden az ENSZ Biztonsági Tanácsának konferenciáján elhangzott felszólalásában.

Ez Trumpék legújabb terve

Ez Trumpék legújabb terve

amerika, london, párizs

Kedden nyilvánosságra hozta az amerikai belbiztonsági miniszter az illegális bevándorlókra vonatkozó szabályokat szigorító új irányelveket. Ezek segítségével gyorsítanák fel az Egyesült Államokban illegálisan tartózkodók kitoloncolását.

Trump: az antiszemitizmus borzalmas és meg kell állítani

Trump: az antiszemitizmus borzalmas és meg kell állítani

amerika, london, párizs

Az amerikai elnök azután beszélt, hogy újabb zsidó kulturális központokat kellett kiüríteni bombafenyegetés miatt.

Hatalmas csapás érte a Hír TV-t!

Simicska tv-jénél konkrétan egy egész stáb mondott fel.

Szijjártó kiment New Yorkba és hazahozott 400 új munkahelyet

Szijjártó kiment New Yorkba és hazahozott 400 új munkahelyet

közeleg a tél

Újabb munkahelyteremtő beruházásokban állapodott meg amerikai vállalatok vezetőivel Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter New Yorkban.

Szicília piskóta ahhoz képest, ahogy Botka irányítja Szegedet

Szicília piskóta ahhoz képest, ahogy Botka irányítja Szegedet

közeleg a tél

A szegedi városháza és a hatalmi ágak szétválasztásának esete.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére