Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a Lázadókhoz!”
kinyílott a pitypang
 
 
 
 

A Soros-féle Transparency indexes és 444-es újságírókat tüntetett ki

888.hu

2017. január 11. 22:07

Ráadásul egy olyan cikkért kaptak 500 ezer forintot a mélyen tisztelt zsurnaliszták, amit Gyuri bácsi szervezete rendelt meg tőlük.

Csodálatos nap ez a mai, hiszen újabb díjat zsebeltek be a "független-objektív" újságírás atyaúristenei. Ráadásul nem is akármit, hanem az év legjobb oknyomozó újságírójának járó Gőbölyös Soma-díjat.

A rangos elismerést egy szerda este 7 órakor kezdődött gálán adták át a díjat kezelő alapítvány kuratóriuma és a Transparency International képviselői.

Ofkorsz, hogy az egész egy újabb bennfentes Soros-ajnározás. 500 ezer forintért.

Az indexes bértollnokok egy olyan cikkecskéért kapták a kitüntetést, amely "állítólag" lerántja a leplet Rogán Antal belvárosi jobbkezéről, Kertész Balázsról. A 444-es újságíró pedig a Questor-botrányról szóló cikksorozatért kapta meg a díjat.

OLVASTAD MÁR?

kinyílott a pitypang
 
 
 
 
Köves Slomó: "A probléma nem az iszlámmal van, hanem velünk"

Köves Slomó: "A probléma nem az iszlámmal van, hanem velünk"

Big pikcsör

Rendhagyó beszélgetés Köves Slomóval a 888-ról, a régi és az új világrendről, a holokausztról és a szocializmusról, Trumpról és a liberálisokról, Vona Gáborról és az okádékról, és persze arról, hogy na de "mit is adott nekünk a zsidó-keresztény kultúra."

Bűnözőket engedne szabadon a román kormány

Bűnözőket engedne szabadon a román kormány

amerika, london, párizs

Közkegyelmet hirdetnének Romániában az öt évet meg nem haladó szabadságvesztéssel sújtott elítéltek egy részének, hogy így enyhítsék a börtönök túlzsúfoltságát.

Sok középiskolás diák jelentkezik határvadásznak

Sok középiskolás diák jelentkezik határvadásznak

közeleg a tél

Két napja kezdte meg a toborzást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Putyin becsicskította a románokat

A román külügyminisztérium szerint Igor Dodon moldovai elnök Moszkvában tett kijelentései nem felelnek meg a politikai realitásoknak - ez derül ki a tárca által a TASZSZ orosz állami hírügynökséghez eljuttatott közleményből. Putyin egy Kis-Románia térképet adományozott a moldáv elnöknek.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Az MSZP beállt Botka mögé; Vona Gábor mecseteket akar Magyarországon; Nyilvános lesz az úszószövetség átvilágítása.

Botka László lemondását követelik Szegeden

Botka László lemondását követelik Szegeden

közeleg a tél

Az MSZP elnöke, Molnár Gyula szerdán kijelentette, hogy az MSZP országos elnöksége egyhangúlag támogatja Botka László miniszterelnök-jelöltségét. A szegedi polgármester megkapta a felhatalmazást a pártjától, hogy tárgyaljon a lehetséges szövetségesekkel. Ám alig telt el pár óra, már jött is az első nagy pofon, mégpedig a saját városából, Szegedről.

Lánczi Tamás: A Jobbik sorsa fél éven belül eldől

Lánczi Tamás: A Jobbik sorsa fél éven belül eldől

csak neked, csak most

A fideszes jelölt győzelme a szentendrei időközi választáson azt mutatja, hogy nem működik a Vona Gábor és Gyurcsány Ferenc által matematikai alapon eltervezett, ellenzéki választási együttműködés stratégiája - mondta el a 888.hu számára Lánczi Tamás, a Századvég Alapítvány vezető elemzője. A Politikai Elemzések Központjának igazgatója szerint ha a Jobbik vezetői tovább folytatják a párt irányvonalának balra tolását, akkor fél éven belül robbanhat a feszültség a hajdani radikális pártban.

Ennyibe kerül egy európai terrorakció

Ennyibe kerül egy európai terrorakció

amerika, london, párizs

Az Iszlám Állam ötezer dollárt és egy birkanyájat adott a párizsi merénylő családjának.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére