Ugrás a tartalomhoz
" Csatlakozz a Lázadókhoz!”
a kutya ugat
 
 
 
 

A Brexit nem para

2017. január 11. 21:28

A Bank of England kormányzója szerint már nem a brit EU-tagság megszűnése jelenti a legnagyobb kockázatot a brit pénzügyi rendszer stabilitására.

Mark Carney a londoni alsóház költségvetési bizottságának szerdai meghallgatásán kijelentette: a brit jegybank véleménye most már az, hogy a brit pénzügyi rendszert elsősorban globális kockázatok terhelik. Carney szerint a Brexit-folyamat valamelyest felerősítheti e globális kockázatokat, de ezek a rizikótényezők akkor is érvényesülnének, ha Nagy-Britannia nem lépne ki az Európai Unióból – írja az MTI.

A Bank of England vezetője elismerte, hogy a brit EU-tagságról tavaly júniusban tartott népszavazás előtt a jegybank valóban a referendumot tartotta a legnagyobb belső kockázatnak, mivel "történhettek volna olyan fejlemények", amelyeknek következményei lettek volna a pénzügyi stabilitásra. Carney szerint azonban éppen a Bank of England által tett akkori védőintézkedések enyhítették ezt a kockázatot.

OLVASTAD MÁR?

a kutya ugat
 
 
 
 
Köves Slomó: "A probléma nem az iszlámmal van, hanem velünk"

Köves Slomó: "A probléma nem az iszlámmal van, hanem velünk"

Big pikcsör

Rendhagyó beszélgetés Köves Slomóval a 888-ról, a régi és az új világrendről, a holokausztról és a szocializmusról, Trumpról és a liberálisokról, Vona Gáborról és az okádékról, és persze arról, hogy na de "mit is adott nekünk a zsidó-keresztény kultúra."

Bűnözőket engedne szabadon a román kormány

Bűnözőket engedne szabadon a román kormány

amerika, london, párizs

Közkegyelmet hirdetnének Romániában az öt évet meg nem haladó szabadságvesztéssel sújtott elítéltek egy részének, hogy így enyhítsék a börtönök túlzsúfoltságát.

Sok középiskolás diák jelentkezik határvadásznak

Sok középiskolás diák jelentkezik határvadásznak

közeleg a tél

Két napja kezdte meg a toborzást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Putyin becsicskította a románokat

A román külügyminisztérium szerint Igor Dodon moldovai elnök Moszkvában tett kijelentései nem felelnek meg a politikai realitásoknak - ez derül ki a tárca által a TASZSZ orosz állami hírügynökséghez eljuttatott közleményből. Putyin egy Kis-Románia térképet adományozott a moldáv elnöknek.

Este 7:59

Este 7:59

7:59

Az MSZP beállt Botka mögé; Vona Gábor mecseteket akar Magyarországon; Nyilvános lesz az úszószövetség átvilágítása.

Botka László lemondását követelik Szegeden

Botka László lemondását követelik Szegeden

közeleg a tél

Az MSZP elnöke, Molnár Gyula szerdán kijelentette, hogy az MSZP országos elnöksége egyhangúlag támogatja Botka László miniszterelnök-jelöltségét. A szegedi polgármester megkapta a felhatalmazást a pártjától, hogy tárgyaljon a lehetséges szövetségesekkel. Ám alig telt el pár óra, már jött is az első nagy pofon, mégpedig a saját városából, Szegedről.

Lánczi Tamás: A Jobbik sorsa fél éven belül eldől

Lánczi Tamás: A Jobbik sorsa fél éven belül eldől

csak neked, csak most

A fideszes jelölt győzelme a szentendrei időközi választáson azt mutatja, hogy nem működik a Vona Gábor és Gyurcsány Ferenc által matematikai alapon eltervezett, ellenzéki választási együttműködés stratégiája - mondta el a 888.hu számára Lánczi Tamás, a Századvég Alapítvány vezető elemzője. A Politikai Elemzések Központjának igazgatója szerint ha a Jobbik vezetői tovább folytatják a párt irányvonalának balra tolását, akkor fél éven belül robbanhat a feszültség a hajdani radikális pártban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére